Styling kose | Šik frizura

Berlinale 2012.: Frizure zvijezda

Ovogodišnji 62. Berlinale ponovno je privukao najveće zvijezde Hollywooda u njemačku metropolu. Pozivale su na svoje premijere (primjerice, Angelina Jolie kao redateljica), prisustvovale na premijerama (npr. Karoline Herfurth) i ocjenjivale (npr. Jake Gyllenhaal kao član žirija). U deset dana bilo je mnogo događaja, zvijezde su hodale po crvenim tepisima, održavale su se zabave, fotografi su škljocali bljeskalicama i naravno, gledali su se filmovi. Na kraju velikog filmskog festivala želimo vam predstaviti najbolje frizure na Berlinaleu uz upute kako se oblikuju. Možda možete nadmašiti zvijezde!

„Tko će doći? Tko je bio ondje?“, jedna su od često postavljanih pitanja na velikim događajima poput filmskih festivala. Naravno, dok se ne dodijele nagrade. Bili smo uzbuđeni što su se međunarodno velika imena poput Charlotte Rampling (s novim filmom The End), Juliette Binoche (s A Better Life) i Meryl Streep (primila je počasnu nagradu Bear za životno djelo), na filmskom festivalu u Berlinu pridružili njemačkim filmskim imenima poput Corinne Harfouch, Martine Gedecvk i Nine Hoss. Za nas je potraga za najljepšom frizurom bila gotovo fascinantnija od samih filmova. To i nije neko iznenađenje. Većina zvijezda posjeti frizera prije dolaska na veliki događaj koji prati javnost, poput filmskih premijera i festivala. Zvijezde vole biti viđene u najboljem izdanju pa se dodatno potrude za ovako poznate manifestacije. Na naše oduševljenje, vidjeli smo mnogo prekrasnih frizura.

Frizure zvijezda: Julia Dietze, Angelina Jolie, Léa Seydoux i druge velike zvijezde

Na foto-snimanju je Julia Dietze (glumila je glavnu ulogu u novoj verziji filmske satire Iron Sky), pokazala svoju veselu stranu. Kosa trendi boje bež-plave skupljena je u romantičnu punđi. Prozračne kovrče plesale su oko njezina lica.

Njezina njemačka kolegica Karoline Herfuth također se odlučila za punđu. Kosu je držao obruč ukrašen zlatnim listom. Tim ukrasom za kosu frizura izgleda elegantno i svečano.

Angelina Jolie upotpunila je 62. Berlinale svojim filmom i izgledom. Predstavila je svoj prvi film kao filmska redateljica U zemlji krvi i meda. To je film o ljubavi u ratom razorenoj Bosni. Angelina Jolie napisala je i scenarij za taj film. Na Berlinaleu je često nosila frizuru koja je postala njezin uobičajen stil. Duga kosa padala je nježno i ravno do razine brade, a donji dio kose uvijen je u kaskadne uvojke.

Također nas je oduševila djelomično podignuta kosa Lée Seydoux. Podignula je kosu samo s jedne strane, a ostatak njezine prekrasne plave kose je nježno valovito raspušten preko drugog ramena. Možda vam je Léa Seydoux poznata po svojim ulogama u filmovima Farewell My Queen i L'Enfant d'en haut. Uskoro ćemo je gledati uz Vincenta Cassela u preradi klasika Ljepotica i zvijer. Snimanje treba početi u jesen 2012.

Za foto-snimanje premijere svog filma Shadow Dancer, britanska glumica Andrea Riseborough podignula je samo gornji dio kose, a duga kosa romantično valovita pada na njezina ramena. Vjerojatno je dobila mnogo komplimenata za ovu razigranu frizuru od svog kolege Clivea Owena. Naime, oni glume zajedno u filmu o sukobu u Sjevernoj Irskoj. Clive Owen bio je pratnja Andreji Riseborough na Berlinaleu.

Uživajte u prekrasnim fotografijama u našoj galeriji kojima vam pokazujemo najljepše frizure zvijezda na ovogodišnjem Berlinaleu. Uz njih ćete naći i upute za oblikovanje.

Frizure zvijezda s uputama za oblikovanje

Preporučeni proizvodi