Styling kose | Schwarzkopf projekti

Video: Ljubav stvara ljepotu

Zaljubljenost je jedan od najljepših osjećaja. Osmijeh, oči, kosa – to su male stvari u koje se zaljubljujemo i svakoga dana nalazimo nove značajke koje zavolimo. Pokazujemo dirljivu priču o ljubavi kroz pokretne slike

Muškarac. Žena. Romantična veza. Video pokazuje svakodnevne trenutke jednoga para – trenutke ljubavi koja uz male stvari postaje velika. U njegovim očima ona je najljepša osoba koja postoji. Njezina je ljepota njegovana ljubavlju i svakoga je dana sve veća. Jer ljepota ne dolazi izvana, nego iznutra.

Video je dirljiva priča za sve žene koje vjeruju u pravu ljubav: u muškarce koji cijene svoje partnerice i koji je smatraju najljepšom ženom na svijetu. Da je ona jednostavno savršena – iako u stvarnosti nije i to oboje znaju. Međutim, muškarac koji voli svoju ženu smatra je savršenom takvom kakva ona jest. U njegovim očima ona je savršena bez obzira na to koliko kaotična, komplicirana, zahtjevna, pedantna ili osjetljiva zna biti. Kad je pogleda, on vidi čistu ljepotu i osjeća pravu ljubav. A ona isto osjeća prema njemu.

Neka vas ovaj par iz videa nadahne i dirne svojom ljubavlju koja stvara ljepotu između dvoje ljudi. Oni se iznova iznenađuju iako se jako dobro poznaju:

Video: Ljubav stvara ljepotu

Ljubav, ljepota i boja kose

Kakve veze ima boja kose s ljubavlju? U ovom videu žena iznenađuje svojeg partnera novom bojom kose. Ali boja kose može učiniti mnogo više. Promjenom ili posvjetljivanjem boje kose, žena može naglasiti svoju prirodnu ljepotu, da ona i njezina kosa blistaju.

Boja kose koju žena odabere pomaže joj da pokaže svoj stil i stav. Bez obzira na to je li naglasila svoju prirodnu boju kose, posve promijenila boju, prekrila prve sijede ili dodala pramenove: novom bojom kose žena nije samo vizualno drukčija i doživljena drukčije, nego se i ona osjeća posebno. Boja kose utječe na ljepotu. Ne samo izvana, nego i iznutra. Baš poput ljubavi.

Otkrijte: