Styling kose | Schwarzkopf projekti

Prvorazredni frizerski saloni

Stručnjaci za bojenje kose u salonima Schwarzkopf Professional pomažu kod odabira najprikladnije boje kose i odgovarajućeg postupka bojenja za vašu kosu. Želimo vam predstaviti naše prvorazredne Schwarzkopf Professional salone diljem svijeta koji nude usluge bojenja kose s očaravajućim rezultatom. Vaša će kosa blistati dubinom i sjajem boje koju odaberete

Bojenje kose promijenit će vaš izgled. Boje za kosu mogu biti karizmatične, nadahnjujuće, neodoljive, zavodljive ili predivne. Boja raspiruje maštu. Marljivost i maštovita uporaba boje ključ je uspjeha frizera. Mnogi kreativni stručnjaci za kosu nude usluge profesionalnog bojenja kose. Rezultati bojenja kose jedni su od znakova izvrsnost i iskustva stručnjaka za kosu. Nekoliko se frizerskih salona ističe. Želimo vas upoznati s nekim od najboljih prvoklasnih međunarodnih frizerskih salona.

assembly hair, Sunshine Coast / Australija

First-Rate Hairdressers

Vlasnik salona Matt Clements australski je ambasador Schwarzkopf Professionala od 2010. Njegov istaknuti talent jest integracija modnih trendova u bojenje kose. U svome salonu taj izniman umjetnik za bojenje kose stvara posebnu atmosferu. Njegovo oko za ljepotu i dizajn donijelo mu je mjesto finalista u natjecanju za „Najbolji novi dizajn salona“.

Posebne usluge bojenja kose:
Matt Clemens nudi trajno bojenje kose, pramenove rađene folijom, pramenove u cijeloj kosi, tehnike slobodnog bojenja i polutrajno bojenje kose.

Address: 166/170 Alexandra Parade, Alexandra Headland QLD 4572, Australia

baSH DAY, 7. kat, München, Njemačka

First-Rate Hairdressers

U ovom salonu vlada privatna atmosfera. Ekskluzivna terasa na krovu dio je salona. Ovdje možete uživati u prekrasnom pogledu na München. Ekipa frizera ponosi se oblikovanjem nekonvencionalnih stilova. Unatoč ležernoj atmosferi, ovdje ćete naći najvišu razinu profesionalnosti.

Posebne usluge bojenja kose: Salon koristi baSH Flames postupak za bojenje i stvaranje prekrasnih pramenova. Posjetite salon i postanite očaravajuća plavuša.

Adresa: Sonnenstrasse 29, 7. kat, D-80331 München, Njemačka

hairgott, Graz, Austrija

First-Rate Hairdressers

Ovaj je salon dosad osvojio već dvije nagrade za „Frizera godine“. Dizajn salona je minimalistički, ali njegova ponuda sadrži sve što tankoćutan klijent želi: vrhunske proizvode te šišanje i stil prilagođen pojedincu.

Posebne usluge bojenja kose: hairgott nudi dvobojne frizure i razne tehnike izrade pramenova.

Adresa: Schießstattgasse 8, 8010 Graz, Austrija

Mahogany Hairdressing, Mayfair, London, Engleska

Prvorazredni frizerski saloni

„Mahogany Hairdressing“ ponosan je dobitnih međunarodnih nagrada. Salon je zaslužio te nagrade svojim inovativnim postupcima bojenja i kreativnim rezultatima bojenja koji su se svidjeli ljubiteljima mode i slavnim osobama. Klijenti se vraćaju po vrhunske usluge šefa boje Taija Walkera i njegove ekipe.

Posebne usluge bojenja kose: Ekipa salona pomaže klijentu pronaći najprikladniju boju za njihov izgled i stil. „Mahogany Hairdressing“ nudi usluge bojenja, od klasičnih polutrajnih boja do najnovijih tehnika svojstvenih ovom salonu.

Adresa: 17. St George Street, Hanover Square, W1S 1FJ, London, Engleska

M. G. Hair Design, Sao Paulo, Brazil

First-Rate Hairdressers

„M. G. Hair Design“ jedan je od deset najljepših hramova ljepote. Brazilski salon spaja funkcionalnost s dizajnom, osobnošću i finesama. Vlasnik salona Marco Antonio i njegova ekipa koriste najmoderniju opremu i tehnike, istodobno naglašavajući ljepotu, estetiku, zdravlje i zdrav duh.

Posebne usluge bojenja kose: Posvjetljivanje kose i pramenovi

Adresa: Rua Estados Unidos, 1862, Sao Paulo, Brazil

Salon 52ème Avenue, Seyssins, Francuska

First-Rate Hairdressers

Koncept dizajna interijera ovog salona je industrijski. Područje tehničkih usluga rezervirano je samo za bojenje kose. Ekipa profesionalaca u ovom modernom salonu usredotočena je na savjetovanje.  

Posebne usluge bojenja kose: Ekipa „Salona 52ème Avenue“ specijalizirana je za najnovije tehnologije i stalno usvaja nove trendove.

Adresa: 12. Avenue Louis Armand, 38180 Seyssins, Francuska

Salon Utopia Medspa, Ontario, Kanada

null

„Salon Utopia“ pruža cijeli spektar njege kose i medicinskih usluga od glave do pete. Dvadeset članova tima uvježbani su u međunarodnim frizerskim salonima i pružaju vrhunske usluge bojenja kose. Iako su frizerski i kozmetički salon golemi, osjeća se osobni pristup ove obiteljske tvrtke.

Posebna usluge bojenja kose: Vrhunske usluge bojenja kose

Adresa: 486 Advance Blvd, Tecumseh, Ontario, N8N oB9 I, Kanada

Linkovi:

München, Njemačka >> baSH DAY 7th Floor

Graz, Austrija >> hairgott

Mayfair, London, Engleska >> Mahogany Hairdressing

Seyssins, Francuska >> Salon 52ème Avenue

Ontario, Kanada >> Salon Utopia Medspa

Sunshine Coast, Australia >> Assembly Hair

Sao Paulo, Brazil >> M. G. Hair Design

Otkrijte: