Smeđokosa žena s voluminoznom frizurom, nosi bež kaput
Styling kose | Savjeti i trikovi

Volumen je ponovno u modi! Evo kako ga oblikovati

Jeste li uvijek htjeli imati raskošnu, voluminoznu frizuru, no sila teža to nije dopuštala? Je li vaša kosa iscrpljena od tapiranja? Srećom, postoje načini da se volumen unese u kosu i da ondje ostane. Zamislite da ne morate juriti u zahod kako biste svako malo digli kosu od vlasišta. Nova linija Taft Volume razvijena je za postizanje posebno grandioznih frizura – linija s razlogom ima takav naziv! Predstavljamo vam Taft Volume liniju i donosimo mali vodič kako postići savršeno fleksibilnu i voluminoznu frizuru o kojoj ste uvijek sanjali.

Smeđokosa žena s kosom u repu i volumenom na vrhu glave
© Schwarzkopf

Napravite „košnicu“ s dodatnim volumenom – mogućnosti su beskrajne.

Nova linija Taft Volume

Sad ste upoznati s linijom Taft Volume, ali koji su proizvodi uključeni i kako oni postižu volumen koji obećavaju? Bit će vam drago čuti da su proizvodi prikladni za sve tipove kose i, za razliku od nekih proizvoda koji čine kosu krutom, linija Taft Volume omogućava prirodno kretanje kose s učvršćivanjem do 24 sata. Evo kratkog pregleda svakog proizvoda za volumen.

Taft Volume proizvod na svijetloplavoj pozadini
© Schwarzkopf

Možete računati da će nova linija Taft Volume spasiti vašu beživotnu kosu.

Taft Volume puder: ovaj puder za volumen daje odmah vidljiv i dugotrajan volumen u kosi. Jedinstvena, bestežinska formula unosi teksturu u svaki pramen i u trenu stvara maksimalan volumen kod korijena bez sljepljivanja vlasi. Jednostavno umasirajte u korijen i ravnomjerno distribuirane mikročestice iz pudera za volumen podići će vašu kosu i upiti dio masnoće. Time kosa dobiva fleksibilnost i podatnost tijekom cijeloga dana.

Taft Volume lak za kosu: Formula Taft Volume laka za kosu sadrži više od tri milijuna kolagena i voluminoznih molekula koje unose prozračan, živahan volumen u vašu frizuru! Pomaže zaštititi vašu kosu od isušivanja bez otežavanja. Možete očekivati cjelodnevnu postojanost bez sljepljivanja vlasi i ostataka u kosi.

Taft Volume pjena: baš kao lak za kosu, pjena za kosu također sadrži nekoliko milijuna molekula kolagena koji su odgovorni za stvaranje voluminoznog efekta. Formula pomaže spriječiti isušivanje kose dok je istodobno puni maksimalnim volumenom. Jednostavno je nanesite na vlažnu kosu i posušite sušilom za jači rezultat. Nema potrebe da je ispirete. Taft Volume pjena izrađena je od 92% prirodno dobivenih sastojaka, od kojih je jedan krumpirov škrob koji proizvodu daje nevjerojatnu djelotvornost oblikovanja i dugotrajno učvršćivanje. Zamijenili smo čisto sintetske polimere koji stvaraju film oko vlasi, s razgradivim sastojcima (krumpirov škrob je jedan od njih), koji ne samo da čine proizvod održivim i ekološki prihvatljivim, nego je dokazano da olakšava oblikovanje kose.

Kako oblikovati voluminozne frizure s Taftom

Smeđokosa žena s voluminoznom frizurom, nosi bež kaput
© Schwarzkopf

Bujni valovi uz malu pomoć Tafta.

Spremni za volumen kakav još niste vidjeli? Jednostavno pratite niže navedene korake za voluminoznu frizuru koja će sigurno privlačiti poglede.

 

1. korak: nanesite Taft Volume pjenu na ručnikom prosušenu kosu.

2. korak: posušite kosu za intenzivniji volumen.

3. korak: dodajte Taft Volume puder na korijen kose.

4. korak: poprskajte Taft Volume lakom za kosu za još više volumena i kako bi frizura bila postojana.

 

Beživotna kosa bez sjaja stvar je prošlosti zahvaljujući novoj liniji Taft Volume. Jednostavna i laka uporaba, potrebno je samo nekoliko minuta da se postigne voluminozna frizura koja će trajati cijeli dan. Taft Volume lak za kosu također dolazi u prigodnoj putnoj veličini od 150 ml, tako da je uvijek uz vas.

 

Za druge privlačne frizure koje možete postići s Taftom, provjerite naše druge članke, primjerice o polupunđi, niskoj punđi i mekim valovima.