Styling kose | Savjeti i trikovi

Pet najboljih frizura žena u blogosferi

Blogovi i ulični stilovi važna su pokretačka sila u modi, a utječu i na frizure. Modne stručnjakinje među blogericama nadahnjuju i oduševljavaju veliku publiku. Ništa u modi za njih nije zabranjeno. Imali smo četvere oči otvorene u potrazi za pet najpopularnijih frizura među mladim ženama u blogosferi. Modne blogerice čak su nam otkrile svoje styling trikove

Kad modne blogerice prihvate neki stil, on uskoro postane modni trend. To uključuje i frizure. Frizure su dio modnog stila. Uz odjeću, cipele, ukrase i šminku, one upotpunjuju individualni stil, od modernog, ležernog, kreativnog do avangardnog. Modne blogerice znaju kako najbolje iskoristiti sve te modne elemente.

Nadamo se da ćete se zabaviti gledajući našu galeriju kao što smo se mi zabavljali tražeći pet najomiljenijih frizura žena u blogosferi.

Dotjerana i moderna: Morska frizura

Blogger Hairstyles
© Sarah Mikaela / framboisefashion

Stranica Sare Mikaele zove se Framboise Fashion. Ona se voli uređivati: „Moda i styling sjajan su način zabave. Uživam u bojama i volim eksperimentirati!“

Sarina njega kose i styling: Sarah redovito koristi serum za obnovu vlasi kako bi njezina kosa i tjeme bili njegovani. Styling pjenu ili sprej sa slanom vodom koristi za definiranje svoje duge kose i stvaranje teksture.

Naš savjet: Armin Morbach u svojim videouputama pokazuje jednostavan način za oblikovanje valovite kose prirodnog izgleda.

How to Create the Undone Look

Sarin savjet za neposlušnu kosu: Uvijte kosu u čvrsti šinjon. „Kad je nakon nekoliko sati raspustite, kosa će biti prekrasno valovita.“

Moderna svakodnevna frizura: Nezaglađen rep

Blogger Hairstyles
© Anni / fashionhippieloves

Anni nema svoju posebnu frizuru. Svakoga dana ona iznova oblikuje novu, od klasične do ležerne. Mnogo je modnih ideja s kojima se može zabaviti i poigrati.

Annina frizura: Najviše voli nositi raspuštenu i prirodno valovitu kosu. „Nanesem styling pjenu na kosu i moj nezaglađen izgled je gotov. Oblikovanje je jednostavno i ne provodim sate u kupaonici.“

Naš savjet: Anni na fotografiji nosi rep nisko kod potiljka. Nježno valovita kosa daje strukturu toj jednostavnoj frizuri.

Annin savjet za neposlušnu kosu: Skrijte kosu pod kapu ili je skupite u šinjon.

Klasična elegancija: Šinjon

Blogger Hairstyles
© Sylvia Haghjoo / hug-you

Sylvia voli iznenađivati različitim stilovima. Ona spaja staro s novim i dobiva zanimljive kombinacije. Njezin je izgled definiran raskošnim ukrasima koje spaja s odjećom pristupačnih cijena.

Sylvijina frizura: Ova modna blogerica želi da njezine odjevne kombinacije i frizure izgledaju dotjerano, ali moraju se doimati prirodno i jednostavno. Njezin frizure usklađene su s njezinom kreativnom kombinacijom toga dana. To znači zaglađen šinjon danas, a velike kovrče sutradan.

Sylvijin savjet za neposlušnu kosu: „Kad mi kosa nije podatna, skrijem je ispod nekog zanimljivog šešira jarke boje. Katkad je skupim u šinjon. To uvijek izgleda elegantno, a oblikovanje je jednostavno.“

Naš styling savjet: Ako oblikujete šinjon ili kovrče, poprskajte frizuru lakom za kosu za bolju postojanost.

Ženstvena i kreativna: Uvijena i podignuta kosa

Blogger Hairstyles
© Kathrin Fricke / niewunschfrei

Kathrin se divi stilovima modnih ikona poput Olivije Palermo, Alexe Chung, Poppy Delevingne, Carrie Bradshaw i Audrey Hepburn. Svoj je stil opisala kao „ženstven, klasičan i pomalo luckast – volim spajati stvari koje na prvi pogled ne idu zajedno, ali upravo zbog toga ostavljaju snažan dojam.“

Kathrinina frizura: Ona voli nositi labavo pričvršćenu kosu na potiljku. Za osobito zanimljiv stil, omotala je dva pramena kose jedan oko drugoga s obje strane glave.

Kathrinina omiljena frizura kad je kosa ne sluša: „Svakako šinjon!“

Naš savjet: Uvijanje pramenova kose lako je kad, poput Kathrin, imate prirodno valovitu kosu. Ako imate ravnu kosu, možete je nakovrčati uređajem za kovrčanje kose. Time će uvijanje i oblikovanje kose biti lakše, a frizura će imati bolju strukturu.

Smiono i ležerno: Blogerski šinjon

Blogger Hairstyles
© Diana Janec / Dressed Up Alligators

Diana voli izgledati ženstveno i mladoliko. Također voli jarke boje i uživa u kombiniranju kontrastnih uzoraka. Njezin je stil trendi i urban.

Dianine omiljene frizure: „Moja frizura ovisi o tome kako se toga dana osjećam.“ U većini slučajeva to znači kovrčava kosa, duga ravna kosa ili na brzinu oblikovan šinjon.

Dianin savjet za neposlušnu kosu: Blogerski šinjon! „Šesnaest sam godina plesala balet. Šinjoni su dio 'uniforme' balerina, tako da sam postala stručnjakinja za šinjone. Moj je savjet: obavezno učvrstite šinjon sa što više ukosnica.“

Naš savjet: Za oblikovanje blogerskog šinjona kakvog nosi Diana, možete umetnuti spužvicu za šinjon kako bi imao više volumena. Nanesite puder za volumen na korijen kose.

Weblinkovi:

Blog Sare Mihaele  >> Framboise Fashion

Annin blog >> Fashion Hippie Loves

Sylvijin blog >> Hug-You

Kathrinin blog >> Niewunschfrei

Dianin blog >> Dressed up Alligators