Styling kose | Savjeti i trikovi

Oblikujte bujnu kosu poput stručnjaka

Bujna kosa često se smatra najprivlačnijom značajkom ženske kose. Žene su, naravno, smislile mnoge načine kako oblikovati naizgled bujnu kosu. Želimo s vama podijeliti neke od najboljih trikova stručnjaka za oblikovanje volumena. Nadamo se da će vam biti korisni i da ćete ih uvrstiti u svoj arsenal styling trikova. Pogledajmo koje styling postupke koriste stručnjaci i kako oblikuju bujniju kosu

Glumica i idol Brigitte Bardot sada je u sedamdesetima, ali mnogi se sjećaju njezine slavne frizure. Raskošno bujna plava kosa uokvirivala je njezino privlačno lice. Ne čudi što je njezina frizura i danas jedna od popularnijih. Nema razloga za zabrinutost ako nemate tako bujnu i raskošnu kosu. Stručnjaci za kosu znaju kako svaku kosu učiniti bujnijom nego što jest. Danas vam donosimo njihove jednostavne trikove.

Pribor za oblikovanje bujnije kose

Suhi šampon, češalj za tapiranje, sprej za volumen i lak za kosu

Detaljne upute: Kako oblikovati kosu da izgleda bujnije

1. Kosa mora biti posve suha prije oblikovanja. Možete nanijeti suhi šampon na kosu kako bi bila podatnija za oblikovanje.

2. Poprskajte kosu sprejem za volumen prije tapiranja kose pramen po pramen češljem za tapiranje.

3. Zatim pažljivo i nježno počešljajte natapiranu kosu i nanesite lak za kosu za postojanost oblikovanog volumena.

Glumica Holland Roden (pogledajte fotografiju gore), oblikovala je iznimno veliku kokoticu od svoje nezaglađene duge kose. Natapirana je samo kosa na vrhu glave dok ostala kosa slobodno pada bez previše oblikovanja. Za oblikovanje kokotice morate od vlasišta podići pramen kose i utopliti ga sušilom prije tapiranja. Zatim ga uvijte u kokoticu i pričvrstite ukosnicama. Malo laka za kosu drži kokoticu postojanom.

Stručnjak za kosu Armin Morbach u svojim videouputama pokazuje više postupaka za oblikovanje bujnije kose. Pogledajte našu fotogaleriju s frizurama s bujnom kosom.

Video: Kako kosu učiniti bujnijom

Galerija: S ovim frizurama kosa izgleda bujnije