Styling kose | Savjeti i trikovi

Pogledajte i oblikujte lažan bob Miroslave Dume

Modna savjetnica i blogerica Miroslava Duma pridružila se trendu frizura srednje dužine. Kao i uvijek, ona je predstavnica moderne mode. Njezin lažan bob skratio je njezinu dugu kosu bez šišanja. Pokazujemo vam kako možete oblikovati taj lažan bob Miroslave Dume

Miroslava Duma visoka je samo 162 cm (po standardima je preniska za modela), ali privlači pozornost gdje god se pojavi. Ljudi zapažaju nju, njezinu modu i njezin stil. Kao modna savjetnica i blogerica, ona ima sve. Već u dobi od 25 godina ona je zaradila međunarodno priznanje u modnoj industriji. Šaleći se, modni mediji govore o njoj i njezinim kolegicama Eleni Perminovoj i Ulyani Sergeenko kao o „Ruskoj modnoj mafiji“. Njezin stil unosi uzbuđenje u modni svijet. To uključuje frizure i zanimljive dodatke za kosu.

Poseban stil Miroslave Dume

Miroslava Duma

Miroslava Duma nađe se u modnim vijestima bilo da je odjenula mušku kapu, stavila na kosu šarenu maramu ili počešljala niski razdjeljak na stranu

Modne ikone moraju prednjačiti i u modi frizura. Trenutačno se njezin lažan bob savršeno uklapa u trend poluduge frizure. Međutim, ova poznata djevojka ne mora pratiti trendove da bi ju se zapazilo. Frizura jednostavno pristaje njezinu izgledu i stilu. Uvjerljiv bob također je savršen razlog za isticanje modernog ukrasa za kosu. Modna stručnjakinja Miroslava Duma i njezine kreacije dobro su primljene na Tjednu mode u Parizu.

Iznimna na reviji Chanela (lijevo): Pojavila se na reviji s odvažnom muškom kapom i nezaglađenim repom kod potiljka.

Tradicionalna na reviji Stelle McCartney (sredina): Karakteristično za njezinu domovinu Rusiju jest prednja kosa preko čela i kosa koja viri ispod marame u stilu Babuške.

Elegantna na reviji Chloé (desno): Miroslava Duma voli nositi zaglađen dugi bob s razdjeljkom na stranu.

Miroslava Duma s nezaglađenim lažnim bobom

Miroslava Duma

Kosa Miroslave Dume nije baš jako duga, doseže do ramena. Naravno, katkad nekoliko centimetara može promijeniti frizuru. Trendi lažan bob sve je popularniji ovog ljeta. Miroslava Duma iskoristila je svoju dolčevitu da izmisli još jednu varijantu boba za hladna vremena. Oblikovanje ovog boba ovisi o prikladnoj dolčeviti.

Lijevo: Miroslava Duma jednostavno je utaknula svoju kosu u ovratnik dolčevite i stvorila izgled lažnog boba

Ovaj lažan bob iznimno je jednostavno oblikovati:

1. Nanesite styling pjene veličine teniske loptice na kosu za podatnost i postojanost.

2. Češljem oblikujte precizan razdjeljak po sredini glave i počešljajte kosu.

3. Zataknite kosu u ovratnik dolčevite za lažan bob.

Savjet: Isti efekt možete postići uporabom šala.

4. Za nezaglađen izgled, osloboditi pramen kose s obje strane glave.