jessica-biels-hairstyle
Styling kose | Savjeti i trikovi

Frizura zvijezda: Valovita kosa Jessice Biel

Stil glumice Jessice Biel elegantan je i ženstven koliko je prirodan i jednostavan. Na svečanim događajima ona uvijek blista. Njezina ženstvena frizura s valovitom kosom privukla je našu pozornost

Na početku karijere, spoj izgleda, dara i osjećaja za stil, donijeli su Jessici Biel mnogo pohvala. U dobi od 14 godina i davno prije nego što se pojavila na naslovnicama kao supruga Justina Timberlakea, Jessica je zaradila svoje prve pohvale kao mlada glumica u ulozi pobožne Mary Camden u seriji „U sedmom nebu“. U dobi od 17 godina pozirala je za časopis koji zauvijek diskvalificira mlade talente za nevine uloge. Producenti su je odmah maknuli iz serije „U sedmom nebu“. Neko vrijeme provela je daleko od reflektora, a zatim su joj dopustili povratak u seriju, no to nije pomoglo Jessici Biel u karijeri. Međutim, to je iskustvo nije smelo i Jessica Biel se prilično uspješno vratila na veliko platno.

Jessica Biel naučila je kako se prikazati i predstaviti na crvenom tepihu. Njezina ležerna valovita frizura moderna je i savršeno joj pristaje. Donosimo vam upute kako možete oblikovati svoju varijantu ove ležerno valovite frizure.

Jessica Biel: Upute za oblikovanje ležerno valovite frizure

1. korak
operite kosu šamponom i kratko je posušite sušilom držeći glavu naopako. Time ćete dobiti više volumena u kosi. Kosa treba ostati vlažna.

2. korak
utrljajte malo slanog spreja u dlanove, a zatim nježno pritišćite vrhove kose uz dlanove. Ne nanosite slani sprej na kosu blizu korijena jer će otežati kosu i smanjiti volumen.

3. korak
odvojite kosu u nekoliko pramenova i labavo ih uvijte. Pričvrstite uvijene pramenove ukosnicama.

4. korak
pustite da se kosa posve osuši. (Možete koristiti sušilo da ubrzate sušenje.) Uklonite ukosnice iz kose i pažljivo raspustite uvijene pramenove. Uređajem za kovrčanje kose dovršite frizuru.

5. korak
poprskajte frizuru lakom za kosu kako biste učvrstili valovitost kose

Tri stila Jessice Biel

© Getty Images

Jessica Biel jednom je izjavila: „Kad sam na crvenom tepihu, glumim. Čim se vratim kući razbarušim kosu i preodjenem se u nešto udobnije.“ Ovoga puta na crvenom tepihu Jessica je razbarušila kosu na svoj kućni način.

Jessica Biel najviše voli frizure sa šiškama koje pristaju uz njezino lijepo lice. Sa šiškama na stranu preko čela, ona izgleda posebno ženstveno. Zaglađena kosa daje joj klasičnu eleganciju. Zanimljiv nakit razigran je kontrast njezinoj gotovo strogo zaglađenoj frizuri. Taj kontrast i šminka naglašavaju njezine oči.