bridal-hairstyles-2014
Styling kose | Savjeti i trikovi

Jedinstvene frizure za vjenčanje po vašem ukusu

Možda već godinama razmišljate o svom vjenčanju i slika tog savršenog dana živi u vašim mislima. Vidite li se kao staromodnu, romantičnu, modernu ili ekstravagantnu mladenku? Želimo vam pomoći da pronađete frizuru za vjenčanje koja će najbolje odgovarati vašoj osobnosti, nadmašiti snove vašeg partnera i pristajati uz stil vašeg vjenčanja

Na najvažniji dan svog života želite se osjećati najbolje. To uključuje frizuru koja odgovara vašoj osobnosti. Važno je da ste na vlastitom vjenčanju opušteni. Partnera ništa ne privlači više od mladenke koja samopouzdano pokazuje svoju ljepotu.

Ne mora svaka frizura za vjenčanje privlačiti poglede svojom složenom strukturom, uvojcima i ukrasima. Jednostavna elegancija uz prirodnu mekoću može još više očarati. Vaš odabir trebao bi odražavati vaš karakter i snove vašeg partnera. S druge strane, možete naglasiti svoju živahnu, razigranu prirodu. Postoje prikladne frizure za svaki stil i osobnost. Donosimo vam trendi frizure za vjenčanje za različite osobnosti i stilove.

Frizure za vjenčanje 2014. – Zadržite svoj prirodan stil

Frizure za mladenke 2014.
© Getty Images

Možda ćete htjeti prepoznati se na svojim svadbenim fotografijama. Ako to znači da želite imati raspuštenu i nezaglađenu frizuru, izgledat ćete kao vrlo trendi mladenka 2014.

Frizura prirodna izgleda prava je frizura za vas ako je vaš način života nekompliciran kao i vaša osobnost. Na svoj dan vjenčanja uživat ćete u ceremonijama s prijateljima i obitelji bez drastične promjene svog izgleda. Vaša vjenčanica unijet će posebnu čar u ovaj dan.

Vjenčanja mladenki koje vole da njihova prirodna ljepota zasja, neće se pretjerano ulickati. Prirodna ljepota dat će vjenčanju poseban značaj i karakter.

Prikladne frizure za mladenke koje vole prirodan izgled uključuju ležerno oblikovane šinjone i nezaglađene frizure. Za tu svečanu prigodu možete nanijeti malo voska i laka za kosu za dodatni sjaj.

Možete napraviti malo drukčiji razdjeljak ili unijeti profinjenu promjenu kako biste naglasili ljepotu svoje kose i frizure.

U svojim videouputama Armin Morbach pokazuje kako oblikovati privlačne nezaglađene frizure.

Video: Izgledajte poput zvijezde s nezaglađenom frizurom

Romantične svadbene frizure u 2014.

Frizure za vjenčanje 2014.
© Getty Images

Razigrane frizure s uvijenim ili ispletenim pramenovima

Romantična vjenčanja često se rađaju već u mislima djevojčica. Takva vjenčanja imaju poseban šarm. Obično romantične mladenke više vole tradicionalne frizure i nježne ženstvene značajke. Tradicionalne svadbene frizure često se povezuju s nježnim bojama i neprimjetnom šminkom. Današnje romantične mladenke mogu uključiti nekoliko elemenata jarkih boja i moderne dodatke.

Karakteristični elementi romantičnih vjenčanja su složeni detalji, razigrani dizajni, gosti odjeveni u posebne stilove i romantično okružje.

Romantične svadbene frizure često uključuju lijepo ispleten dio kose ili profinjeno uvijene pramenove. Ispletene frizure za mladenke mogu biti jednostavna frizura s ispletenim repom do složenijih pletenica poput „krune“. Uvijeni pramenovi dio su mnogih prekrasnih svadbenih frizura. Mogu biti dio repa ili raspuštene kose i mogu oblikovati asimetrične ili simetrične punđe te polupodignute frizure.

Inspiracija i upute za oblikovanje romantičnih svadbenih frizura

Raznolike i praktične frizure s pletenicama

Trendi rolice za mladenku

Moderne svadbene frizure u 2014.

Svadbene frizure u 2014.
© Getty Images

Moderne mladenke vole nositi zaglađene frizure u obliku lažnih bobova mokrog izgleda (desno) ili u obliku kratkih svadbenih frizura

Današnje mladenke više vole moderne frizure i žele savršenost. Jasni oblici i jedan element koji privlači pozornost, poput jarko crvenih usana ili čipke na vjenčanici, definiraju stil moderne mladenke. Njezin stil je besprijekoran i bit će zapažen, ne izgledajući pretjerano ili ekscentrično.

Moderne mladenke planiraju svoje vjenčanje od savršene vjenčanice i šminke do svadbenog bala.

Prikladne frizure za moderne mladenke uključuju moderne zaglađene frizure i jednostavne, ali elegantne kratke frizure. Idealno, kosa je ravna. Može biti raspuštena ili skupljena u zaglađeni rep, šinjon ili lažan bob. Privlačan mokar izgled idealan je za ljetna vjenčanja.

Inspiracija i upute za oblikovanje modernih svadbenih frizura

Zaglađene i seksi frizure mokra izgleda

Kratka frizura Michelle Williams

Ekstravagantne svadbene frizure u 2014.

svadbene frizure u 2014.
© Getty Images

Vjenčanje pruža jedinstvenu priliku za mladenke da pokažu svoj inventivan stil i samopouzdanje. Iznimni dizajni naglašavaju jedinstven stil mladenke.

Jedinstveno vjenčanje s mnogo ekstravagantnih detalja odgovara mladenkama koje žele vjenčanje za pamćenje. Uz to što se planira veliko i raskošno vjenčanje, ono je izvedeno s iznimnim smislom za stil.

Prikladne ekstravagantne svadbene frizure uključuju natapiranu kosu s kovrčama i mnogo volumena. Također je idealan i lažan bob. Duga kosa uvija se pod natapiranu, kraću kosu punu volumena. Frizura iz šezdesetih s kokoticom također će biti ekstravagantan detalj koji će privlačiti pozornost.

Inspiracija i upute za oblikovanje ekstravagantnih svadbenih frizura

Lažan bob

Natapirana kosa ponovno je hit – Moda iz 1960-ih

Šinjon – I dalje najčešća tradicionalna svadbena frizura

svadbene frizure u 2014.
© Getty Images

Mladenke imaju izbor mnogih frizura sa šinjonom, romantičnih s velom, punđa na vrhu glave, zaglađene ili prirodne

Šinjoni se mogu lako prilagoditi svim svadbenim frizurama. Ovisno o oblikovanju i dodacima, šinjoni mogu izraziti osobnost i stil gotovo svih mladenki.

Staromodni velovi mogu se lako pričvrstiti za šinjon kako bi frizura izgledala tradicionalno ili romantično. Ekstravagantne varijante šinjona često sadrže umetak kako bi izgledao bujno. Jednostavno ili prirodno oblikovan šinjon sjajno pristaje modernim mladenkama s ukrasima u kosi ili bez njih.

U svojim videouputama Schwarzkopf stručnjak za kosu Armin Morbach pokazuje kako oblikovati tri varijante šinjona.

Video: Oblikovanje tri varijante šinjona

Preporučeni proizvodi