Styling kose | Retro kovrče

Kreativne frizure: Najljepše frizure na Milanskom tjednu mode

Tjedni mode u Berlinu, New Yorku i Londonu održani su i završeni. Oči modnog svijeta sada su uprte u revije Milanskog tjedna mode. Modne kuće Emporio Armani, Gucci, Bottega Veneta i druge predstavile su više od 65 brendova. Dizajneri su u talijanskoj modnoj metropoli pokazali svoje nove kolekcije za jesen/zimu. Naravno, modne kreacije i frizure zajedno

Oduševljeni smo što se neke frizure vraćaju u raznim varijantama. Pletenice koje su imali modeli modnih kuća Emilio Pucci i Salvatore Ferragamo primjer su takvih svevremenskih frizura, kao i bujne frizure kuća John Richmond, Lorenzo Riva i Dsquared te duge šiške Cavallija i Marnija ili dražesne razbarušene kovrče Guccija i Normaluisa.

Kreativne frizure s Milanskog tjedna mode: Zagelirane šiške

Asimetrične retro-kovrče kuće Etro

Asimetrične retro-kovrče kuće Etro

Potrebna je posebna darovitost za stalno osmišljavanje novih frizura unatoč mnoštvu prekrasnih frizura iz raznih razdoblja. Međutim, stilisti za kosu koji su predstavili svoj rad na ovogodišnjem Milanskom tjednu mode uspjeli su upravo u tome.

Stilisti kuće Etro smislili su ovu varijantu elegantnog izgleda. Svidio nam se. Razdjeljak po sredini je ravan, a zagelirana kosa sprijeda lagano je valovita. Rub kose iznad čela prekriven je samo s jedne strane.

Frizure s Milanskog tjedna mode: Uvijene pletenice

Frizurama kuće Fendi posvetili smo više pozornosti iz dva razloga. Prvo, Fendijevi modeli uvijek pokažu nešto zanimljivo. Drugo, posebno nam se svidio oblik dvije isprepletene pletenice kod potiljka koje su izgledale kao vijugavi repići. Na nekim je modelima nekoliko pletenica bilo skupljeno u jedan rep. Zbog savršenog izgleda pletenica pitali smo se je li to prava kosa modela.

U galeriji niže donosimo frizure s Milanskog tjedna mode koje su nam se posebno svidjele.

Frizure s Milanskog tjedna mode

Preporučeni proizvodi