Styling kose | Rep

Frizura zvijezde ovoga mjeseca: Rep sa strane Marion Cotillard

Marion Cotillard isprobala je novu frizuru i ponovno nas je uspjela zadiviti! Njezine frizure vrijedne su svake pohvale. Za filmski festival u Cannesu 2012. ova se karizmatična francuska glumica odlučila za rep sa strane glave. Prednji dio kose izgleda nepočešljano, a duga tamna kosa vješto je prebačena preko ramena i ispletena u rep. Taj kreativni rep sa strane lako je oblikovati. Pokazat ćemo vam kako

Rep sa strane Marion Cotillard

Dodjela Oscara 2008. je za Marion Cotillard bio jedan od posebnih trenutaka u njezinoj karijeri. Osvojila je Oscara za svoju ulogu u filmu „La Vie en Rose“

Marion Cotillard prekrasan je prizor. Ona ne samo da je osobito privlačna, nego i očarava svojom pomno odabranom odjećom i lijepim frizurama. Ova francuska glumica odlično je odglumila različite uloge i posložila sve aspekte svog života, uključujući i odabir uloga koje uzima. Glumila je u filmu „Početak“ Christophera Nolana s Leonardom DiCapriom te u filmu Michaela Manna „Gangsteri“ s Johnnyjem Deppom. Sudjelovala je i u projektima Stevena Soderbergha („Zaraza“) i Woodyja Allena („Ponoć u Parizu“). Marion Cotillard je 2008. nagrađena Oscarom u kategoriji za najbolju glumicu za ulogu Edith Piaf u filmu „La Vie en Rose“.

Rep sa strane Marion Cotillard

Marion Cotillard odlučila se za ležernu frizuru za premijeru svog filma „De Rouille et D'os“ u Cannesu. Njezina frizura s valovitim repom sa strane i razdjeljkom po sredini glave izgleda profinjeno, no zapravo ju je veoma lako oblikovati. Posebnost ove frizure su ispleteni pramenovi koji završavaju repom.

Pokazat ćemo vam kako isplesti pramenove kose u rep sa strane. Nije uopće teško.

Potreban pribor za oblikovanje repa sa strane Marion Cotillard:

Šampon za dodatni sjaj kose, styling pjena za kosu, četka ili češalj, uređaj za kovrčanje kose s nastavkom velikog promjera ili veliki uvijači, sprej za zaštitu od topline, ukosnice, lak za kosu

Kako oblikovati rep sa strane Marion Cotillard

1. Operite kosu šamponom za dodatni sjaj i nanesite styling pjenu kroz kosu do vrhova. Zatim počešljajte kosu prije nego što je počnete sušiti sušilom za kosu. Prstima prolazite kroz kosu tijekom sušenja kako biste dobili ležeran izgled.

2. Napravite precizan razdjeljak po sredini glave.

3. Ako nemate prirodno valovitu kosu, velike kovrče možete oblikovati uređajem za kovrčanje kose ili velikim uvijačima od razine ramena naniže. Prvo nanesite zaštitu od topline. Posušite uvijenu kosu i pustite da se ohladi. Uklonite uvijače ili uređaj za kovrčanje kose. Među prstima protrljajte malo voska za kosu, a zatim prstima prođite kroz kosu kako bi kovrče izgledale ležerno.

4. Sada oblikujte rep. Razdvojite kosu u dva velika pramena kod potiljka. Povucite desni pramen kose prema gore i zavrtite ga jednom oko osi. Ukosnicom pričvrstite taj pramen na sredini potiljka. Pustite da kosa slobodno pada.

Zatim nekoliko puta lijevi pramen zavrnite prema unutra i povucite ga preko desnog pramena kose do desnog uha. Pričvrstite ga kod potiljka ukosnicama tako da se ne vide.

Povucite rep preko desnog ramena i naglasite pojedine vrhove voskom za kosu.

5. Frizuru poprskajte lakom za kosu za postojanost.