Styling kose | Razdjeljak na stranu

Lijepe frizure s razdjeljkom na stranu

Istaknuti element ženskih frizura 2015. jest razdjeljak na stranu. Razdjeljak na stranu može poboljšati izgled zaglađene ili kovrčave frizure, također pristaje uz rep, kosu prebačenu preko jednog ramena, morske kovrče ili nezaglađene frizure. Asimetrično smješten razdjeljak privlači pozornost na frizuru. Promjenom mjesta razdjeljka sa sredine na stranu značajno može promijeniti vaš izgled

Privlačnost razdjeljka na stranu jest da se može prilagoditi cjelokupnom izgledu. Isto se odnosi na preciznost crte razdjeljka. Mnoge moderne frizure oblikuju se s razdjeljkom na stranu. Razdjeljak na sredini glave često se smatra „smionijim“ od razdjeljka na stranu koji više odgovara današnjim kreativnim frizurama.

Zainteresirani ste? U našoj galeriji donosimo nekoliko lijepih frizura s razdjeljkom na stranu.

Galerija: Privlačne frizure s razdjeljkom na stranu

Kosa pada preko čela počevši od razdjeljka na stranu

Razdjeljak na stranu

Padanje kose preko čela osobito je lako kad napravite razdjeljak na stranu. Razdjeljak na stranu sjajno pristaje uz zaglađene ili nezaglađene frizure

Ako želite isprobati bi li šiške pristajale vašem obliku lica i vašem stilu, možete početi sa zaglađenom ili nezaglađenom frizurom tako da vam kosa ležerno pada preko čela od razdjeljka na stranu do suprotne strane. Naravno, to jako dobro izgleda na mokroj frizuri ili frizuri prirodna izgleda (pogledajte fotografije lijevo) ili čak u spoju s repom.

Savjet za oblikovanje: Kako biste namjestili kosu preko čela, potrebne su vam ukosnice koje drže dugu kosu na strani suprotnoj od razdjeljka. Možete se odlučiti za nizak razdjeljak na stranu za dodatni stil.