videoblog-hairstyles-manual-puffel-pumm
Styling kose | Podignute frizure

Videoblog s uputama za oblikovanje frizura: „Puffel Pumm“

SatHAIRday: Za Cindy, to jest Puffel Pumm, subota je dan za lijepu kosu! Uz ljepotu, modu i teme o načinu života, ideje za frizure i njegu kose česte su na Cindynom videoblogu. Ova plavuša daje savjete i trikove na prijateljski način. Kopirati? Svakako!

„Sve može kad je u pitanju oblikovanje kose – oblikujte frizuru s kojom se osjećate dobro. Možemo nositi koju god frizuru želimo dok god zračimo.“ Upravo tako! Ta poruka videoblogerice Cindy jako nam se svidjela. Plavuša iz Hamburga u Njemačkoj trenutačno ima više od 60.000 pratitelja na svom YouTube kanalu „Puffel Pumm“ na kojem daje moderne upute za frizure i osobne preporuke za njegovanu, trendi kosu.

Cindyn videoblog „Puffel Pumm“

Uvijek dobro raspoložena, ova 23-godišnjakinja svake subote daje trikove „uradi sam“ za privlačnu kosu. Frizure za posebne prilike dio su njezinog repertoara. Od festivala do intervjua za posao, ta blogerica uvijek ima inspiraciju za nešto novo. Uz svoju pozitivnu blistavost kojom zrači i jednostavne upute, Cindy vas mami da isprobate ono što vam pokazuje! Kreativnost je uvijek dobrodošla: u svojim uputama „Igre prijestolja“, primjerice, Puffel Pumm pokazuje kako kopirati očaravajuću pletenu frizuru Khaleesi, njezinog omiljenog lika iz te serije.

Naravno, Cindy nudi i vrhunske savjete za svakodnevni život! Ona otkriva svoju osobnu rutinu njege kose u svojim videima, objašnjava kako obojiti izrast ili kako ispravno brinuti o ekstenzijama. Ova videoblogerica voli isprobavati nove stvari i zatim dijeli svoja iskustva i mišljenja s drugima. Svojim pratiteljima olakšava izbor.

Znatiželja i volja da riskira s oblikovanjem kose temelj je karijere blogerice „Puffel Pumm“: „Jednom sam htjela obojiti svoju kosu kanom i tražila sam video o tome. Budući da nisam mogla naći dobar video, odlučila sam napraviti svoj.“ Poput mnogih svojih kolega s YouTubea, Cindy je pokrenula svoj blog iz potrebe. Mnogi pozitivni komentari koje prima poseban su joj poticaj da nastavi: „Sjajno je što moji gledatelji imaju vremena napisati mi svoj komentar ili mišljenje. To mi pokazuje da su moje videoupute ozbiljno shvaćene.“

Upute za oblikovanje frizure: Šinjon kao slatka vrpca od kose

Tako je jednostavno? Kad pogledate Cindyne upute, nećete moći vjerovati kako se neke frizure mogu brzo i lako oblikovati – poput šinjona oblikovanog u vrlo slatku vrpcu od kose. Ta frizura može se oblikovati i u srednje dugoj kosi! Kako se ta frizura oblikuje, pogledajte u Cindynom videu:

Dobrodošla jesen!

Cindyno oružje za hladno jesensko vrijeme i dane loših frizura – šeširi i kape! „Mogu sjajno izgledati, a uz odgovarajuću frizuru su zabavni.“ Koje frizure mogu ići pod kapu pokazuje „Puffel Pumm“ u ovom videu:

Izbliza: Više o Cindy

Videoblogovi s uputama za oblikovanje frizura
© Puffel Pumm

Kratka frizura? Ne, hvala! Iako kratka kosa može izgledati sjajno, trebalo bi joj predugo da naraste, kaže Cindy

Cindyn idol je top-model Lena Gercke. „Sjajno izgleda i njezina je kosa uvijek savršeno oblikovana. Svaka joj frizura lijepo stoji jer uvijek učini nešto posebno“, kaže videoblogerica koja to isto pokušava svake subote na svom YouTube kanalu. Naravno, Puffel Pumm ne vrti palce druge dane u tjednu, nego snima uzbudljiva videa o sportu, putovanju, kozmetici…

Otkuda joj naziv „Puffel Pumm“? Rođena u Hamburgu, Cindy je obožavateljica Pokemona. Njezino najdraže stvorenje iz te crtane serije jest Pummeluff, podsjeća na ružičastu puslicu. Kad je Cindy dobro raspoložena, njezin je momak zove „Pummel“, a kad je loše raspoložena „Puffel“. Tako je osmislila naziv za svoj YouTube blog.

Cindyni društveni kanali

Puffel Pumm >> YouTube.de

Puffel Pumms Blog >> blogspot.de

Puffel Pumm >> facebook.com

Preporučeni proizvodi