trend-hairstyles-2012
Styling kose | Podignute frizure

Nove frizure s Njujorškog tjedna mode

Velika Jabuka nekoliko je dana ponovno bila središte modnog svijeta. Na Manhattanu u središtu New Yorka, dizajneri su predstavili modu za nadolazeću jesen/zimu. Naravno, odgovarajuće originalne frizure upotpunjavale su nove kolekcije. Nadamo se da ćete uživati u našem odabiru najljepših frizura za jesen/zimu 2012/2013. iz modne metropole New York

© Getty Images

Obruč odvaja bujnu kosu od lica ovog modela Caroline Herrere

„Frizura zauzima drugo mjesto da bi se odjeća istaknula.“ Ovo je mišljenje prevladavalo kod modnih kuća Anna Sui, Diane von Fuerstenberg, DKNY i Marc by Marc Jacobs. U skladu s njime, modeli koji su nosili njihove kolekcije imali su razdjeljak na stranu i kosu skupljenu kod potiljka. Tu filozofiju, međutim, nisu pratili Carolina Herrera, Derek Lam i Oscar de la Renta. Oni su se odlučili za bujne frizure s mnogo volumena na vrhu glave. Altuzarra i Rag and Bone smatrali su da je nejednak razdjeljak po sredini glave u spoju s neujednačenim dugim kovrčama savršen za njihove kreacije za jesen/zimu.

Nove frizure iz New Yorka

Uz potragu za najljepšim frizurama, usredotočili smo se i na one koje su drukčije, ekstravagantne i intrigantne. Revije u New Yorku ispunile su naša očekivanja. Vrhunski stilisti za kosu uspješno su se natjecali s modnim dizajnerima za najveće pohvale u kreativnosti. Bujne imitacije bob-frizure s kopčama ukrašenim zvijezdama kuće Rodarte, punđe u spoju s pletenicama kuće Son Jung i goleme retro-kovrče kuće Lela Rose nisu bile jedine ekstravagantne frizure na Njujorškom tjednu mode.

U galeriji niže donosimo vam neke od frizura koje imaju sve što je potrebno da postanu novi trendovi u jesen i zimu 2012/2013. Uživajte u fotografijama s Njujorškog tjedna mode!

Frizure s Njujorškog tjedna mode 2012/2013.

Linkovi:

Sve o Njujorškoj modi >> nymag.com/fashion

Detaljan izvještaj o revijama s Njujorškog tjedna mode >> style.com

Preporučeni proizvodi