Styling kose | Podignute frizure

Frizura mjeseca: Olga Kurilenko

Francuski model i glumica Olga Kurilenko rođena je u Ukrajini. Možda ste je gledali u ulozi Camille u filmu o Jamesu Bondu „Zrno utjehe“. Ona ima sve uvjete koju 007 očekuje od jedne dame. Uvijek traženi model, ona izgleda jednako privlačno i kad nije ispred kamere. Pokazujemo vam kako možete oblikovati šinjon sa strane glave u stilu Olge Kurilenko

Mnoge mlade glumice sanjaju o glavnoj ženskoj ulozi u filmu s Danielom Craigom kao Jamesom Bondom. Mlada francuska manekenka i glumica Olga Kurilenko može to iskustvo upisati u svoj životopis. Olgi ovo nije prvo iskustvo u filmskom svijetu. Glumila je i u dramatičnim filmovima poput „To the Wonder“ scenarista i producenta Terrencea Malicka.

Mnogi stilovi Olge Kurilenko

Olga Kurylenko
© Getty Images

Olga Kurilenko, kao model i glumica, ima iskustva u preobražavanju svog izgleda

Naravno, Olga Kurilenko voli mijenjati frizure,uloge i odjevne kombinacije! Ona je model i glumica. U ulozi glavne dame Jamesa Bonda nosila je srednje dugi bob s razdjeljkom na stranu, a šiške su joj padale na čelo. Na premijeri filma očarala je sve svojim izgledom i zaglađenom frizurom. Kakvu god frizuru oblikovala za neki događaj ili ulogu, ona nikad ne gubi svoj nježan i ležeran stil. Čak i sa svečanim, elegantnim šinjonom sa strane glave ona izgleda ležerno i opušteno.

Pribor za oblikovanje šinjona sa strane u stilu Olge Kurilenko

Pjena za volumen, ulje za kosu, uređaj za kovrčanje kose, ukosnice i lak za kosu

Oblikovanje šinjona sa strane u stilu Olge Kurilenko

Olga Kurylenko sa šinjonom
© Getty Images

1. Nanesite styling pjenu na ručnikom prosušenu kosu kako bi bila podatnija za oblikovanje.

2. Na kosu nanesite vrlo malo ulja za kosu kako bi kosa dobila prekrasan sjaj. Ulje za kosu nanesite samo na vrhove kose, a ne na vlasište ili kosu blizu korijena.

3. Skupite kosu u rep s jedne strane kod potiljka. Ostavite pramen širok oko osam centimetara ispred repa. Uređajem za kovrčanje kose nježno nakovrčajte taj pramen.

4. Poprskajte ga lakom za kosu za postojanost. Zatim taj pramen omotajte oko baze repa i pričvrstite ga ukosnicama.

5. Uvijte rep u šinjon. Šinjon ne bi smio prekrivati uho i treba ga pričvrstiti ukosnicama.

6. Šinjon sa strane izgledat će nježnije i ležernije ako nježno izvučete petlju.

7. Poprskajte frizuru lakom za kosu kako bi šinjon bio postojan dok vi uživate u svom danu.