amber-heard
Styling kose | Podignute frizure

Brza i jednostavna frizura Amber Heard

Frizure Amber Heard gotovo uvijek sadrže zanimljiv ili iznenađujući element koji privlači pozornost na njezinu frizuru. Ti elementi daju osoban ton njezinim frizurama. Biste li željeli isprobati njezinu frizuru na stranu? Pokazujemo vam kako se oblikuje ova privlačna frizura s pletenicom

U svojoj karijeri glumica i model Amber Heard glumila je u filmovima uz Nicolasa Cagea, Harrisona Forda i Johnnyja Deppa. Amber Heard prvi se put pojavila na filmskom platnu u poznatoj sportskoj drami „Najbolji tim“. Također je glumila u nekoliko epizoda američke TV-serije Californication. Ova mlada žena iz Teksasa prava je poslastica za oči. Poput mnogih mladih žena danas, ušla je u filmsku industriju preko svoje karijere modela. U vezi je s Johnnyjem Deppom. Upoznali su se 2012. na setu filma Portorikanske noći: Dnevnik opijanja. Početkom 2014. Amber Heard i Johnny Depp objavili su svoje zaruke. Prije njega bila je u vezi s fotografkinjom Tasyom van Ree.

Frizure Amber Heard

Frizure Amber Heard
© Getty Images

Amber Heard sa šinjonom, kokoticom ili ispletenom punđom (slijeva nadesno)

Amber Heard voli privlačiti pozornost svojom dugom plavom kosom koja ističe njezinu ženstvenost. Varijanta frizure na stranu s pletenicom osobito je privlačna. Amber Heard kao glumica uživa u pokazivanju različitih stilova i stavova. Voli nositi punđe i oblikovati frizure koje mogu biti elegantne, ali i razigrane. Njezine omiljene frizure uključuju natapiranu kosu i kokoticu.

Amber Heard se 2014. pojavila na premijeri filma Two Days, One Night (film Luca Dardennea u kojem glumi Marion Cotillard), sa ženstvenom i privlačnom frizurom na stranu s pletenicom. Njezina je frizura privlačila pozornost drugih gostiju na filmskom festivalu u Cannesu. Pokazujemo vam kako možete oblikovati tu frizuru.

Potreban pribor za oblikovanje frizure na stranu Amber Heard:

Pjena za volumen, tanka gumica, zaštita od topline, uređaj za kovrčanje kose s nastavkom velikog promjera i slani sprej.

Detaljne upute za frizuru Amber Heard

Creating Amber Heard's Hairstyle
© Getty Images

1. Nakon pranja kose, nanesite pjenu za volumen i posušite kosu sušilom, izvlačeći je na četku.

2. Napravite razdjeljak na stranu i prebacite kosu preko jednog ramena, suprotnog od razdjeljka.

Savjet: Ako nosite razdjeljak na lijevoj strani glave, prebacite ga na desnu ili ga napravite malo niže. Time će kosa iznad čela dobiti više volumena.

3. Nastavkom velikog promjera uređaja za kovrčanje kose oblikujte velike kovrče na strani suprotnoj od razdjeljka. Nanesite zaštitu od topline na veliki pramen kose prije nego što ga nakovrčate. Počnite kovrčati kosu sa strane od razine uha. Ako više volite nezaglađeno oblikovanje, prstima oblikujte velike kovrče.

4. Na strani razdjeljka razdvojite kosu na tri pramena i ispletite ih prema potiljku. Pletenica treba izgledati neuredno. Svako malo možete ispustiti pramenčić kose za moderan izgled pletenice.

5. Nastavite plesti pletenicu dok ne dođete do sredine potiljka. Zatim nastavite plesti do vrhova pramenova. Kraj pletenice pričvrstite gumicom.

6. Nanesite slani sprej na razbarušenu kosu kako biste oblikovali matiran izgled frizure.

U svojim videouputama Armin Morbach, Schwarzkopfov stručnjak za kosu, pokazuje kako se oblikuju prekrasne kovrče.

Video: Pretvorite ravnu kosu u prekrasne kovrče

Preporučeni proizvodi