Styling kose | Podignute frizure

Dodjela nagrade Oscar 2013.: Frizure zvijezda

Nakon dodjele nagrade Zlatni globus, napeto se iščekivala dodjela nagrade Oscar 2013. Profinjeni stilovi i prirodne frizure na dodjeli Zlatni globus lijepo su prihvaćeni i čak su prikazani u ozbiljnim emisijama. Naravno, zvijezde koje dolaze na dodjelu Oscara i njihovi stilisti ni ne pomišljaju da bi izbjegli natjecanje u ljepoti. Jesu li ih nadmašili? Uživajte u našim fotografijama kreativnih punđi, ženstvenih i elegantnih šinjona te očaravajućim uvojcima, kovrčama i pletenicama. Nećete se moći lako odlučiti za najljepšu uz sve te profinjene frizure i prekrasne haljine s najuglednijeg i najvećeg događaja filmske industrije

Jarko crveni tepih na dodjeli Oscara 2013. izgledao je gotovo bezbojno kad su zvijezde zakoračile na njega noseći očaravajuću dizajnersku svečanu odjeću i fascinantne frizure. U tom eksplozivnom slavlju umjetnosti i ljepote, uživali smo u svakom prizoru. Ženske sudionice privukle su svu pozornost, nitko im nije trebao ni reći da se potrude.

Frizure vrijedne Oscara

Hvala nebesima na fotoaparatima i darovitim fotografima! Zbog njih imamo mogućnost da se možemo diviti detaljima svake frizure i stila. Zašto nam se neka frizura ili neka boja više svidjela od druge? Zbog čega uživamo u elegantnim linijama i uzdahnemo kad ugledamo živahan uvojak? Tajna je u detaljima.

Lažan bob Stacy Keibler nije samo naglašen volumenom i živahnim kovrčama, on odiše bezbrižnošću. Pogledajte elegantnu punđu Jennifer Lawrence. Ona također ostavlja dojam mističnosti ležerne mlade žene. Jennifer Lawrence („U dobru i u zlu“), nagrađena je Oscarom za najbolju glavnu žensku ulogu. Njezina uvijena kosa nije oduševila samo njezinoga supruga. Nama najdraža frizura iz svih kategorija jest romantična punđa Nicole Kidman s ispletenom kosom i zlatnom kopčom. Donosimo vam mnoge zanimljive punđe s dodjele Oscara 2013.

U našoj galeriji pokazujemo vam fotografije punđa koje su nam bile najzanimljivije. Armin Morbach, vrhunski stilist za kosu, u svojim videouputama pokazuje kako oblikovati punđu i ukrasiti je očaravajućim ukrasima.

Video: Kako oblikovati punđu i dodati ukrase

Galerija: Očaravajuće frizure s dodjele Oscara 2013.

Preporučeni proizvodi