hairstyle-trends-fall-winter-2014
Styling kose | Pletenica

Trendovi frizura za jesen/zimu 2014.

Trendovi se određuju početkom godine. Međunarodni modni maraton počinje u New Yorku sredinom siječnja, a uglavnom završava početkom ožujka u Parizu. Donosimo vam najuzbudljivije trendove frizura iz New Yorka, Londona, Milana i Pariza

Želite li isprobati najtraženiju frizuru za jesen/zimu 2014.? Nema problema. Trendovi koje često viđamo na pistama rijetko su tako nosivi i jednostavni kao ovi za 2014. Predstavljamo vam boje kose koje postavljaju trend ove sezone i frizure koje ne biste smjeli propustiti ove godine.

Trend frizura za 2014.: Francuska pletenica

Trend frizura za 2014.
© Getty Images

CuteCircuit izašao je na modnu pistu s francuskim pletenicama

Francuska pletenica također je s nama za jesen/zimu 2014. Bila je najzastupljenija frizura na međunarodnim revijama. Bilo kao naglasak odvojen od središta i ispletena prednja kosa (pogledajte fotografiju gore) ili kao skulptura ispletena oko glave: pletenice su uvijek privlačan detalj.

Za najbolji način kako isplesti svoju francusku pletenicu, pročitajte članak „Francuske pletenice: Upute i stilovi“.

Trendovi boja kose za jesen/zimu 2014.: Platinasta plava

© Getty Images

Što se tiče boje kose, svi dizajneri, od New Yorka do Pariza, bili su složni: platinasta plava je boja koja se ove godine ne smije propustiti. Bilo da je bezbrižno prebačena na jednu stranu ili začešljana u rep s jedne strane glave, platinasta plava naglašava ljepotu svake frizure.

Lijevo: Sass & Bide i Boss Women samo su jedne od modnih kuća koje promoviraju trend platinaste plave

Trendovi frizura za jesen/zimu 2014.: Pregled međunarodnih revija

 

 

Modni tjedan u New Yorku

U katedrali, crkvi ili uz pozadinu uspavane šume, modni tjedan u New Yorku uvijek izmisli nešto novo kad su u pitanju lokacije za svoje razne modne revije. Od 6. do 13. veljače, modne kuće Marc Jacobs, BOSS i Victoria Beckham predstavili su svoje kolekcije uz trendove frizura za jesen/zimu 2014. Moto: vatreno, uzbudljivo i razigrano.

Modni tjedan u Londonu

Od 14. do 18. veljače 2014., London je bio središte svih ljubitelja mode. Burberry, Vivienne Westwood i Tom Ford bili su jedni od najvećih dizajnera na tjednu mode u Londonu. Nadahnjujući rock 'n roll, hladne nijanse boja na odjeći i na glavama modela.

 

 

Tjedan mode u Milanu

Modni tjedan također je s veseljem očekivani događaj u Italiji. Od 19. do 25. veljače Gucci, Prada, Jil Sander i drugi ugledni dizajneri pokazali su Milanu svoje kolekcije za jesen/zimu 2014. Također su predstavili trendove frizura. Svi imaju isti motiv: klasično oblikovana i pomalo razigrana frizura.

Tjedan mode u Parizu

Vrhunac i finale bio je u Parizu. Od 25. veljače do 5. ožujka, modeli su šetali pistom u kreacijama dizajnera poput Chanela, Yves Saint-Laurenta i Isabel Marant. Paris je dao posljednje finese modi i trendovima frizura, pokazavši se mladim, šik i potpuno francuskim.

 

 

U našoj galeriji možete pogledati najljepše frizure za jesen/zimu 2014. s međunarodnih tjedana mode.

Galerija: Trendovi frizura za jesen/zimu 2014.