Styling kose | Pletena kosa

Tjedan mode u Berlinu 2015.: Pet najboljih trendova frizura

Ono što Pariz, New York i Milan mogu učiniti, Berlin je odavno svladao! Njemački glavni grad pretvorio se u meku stila tijekom Tjedna mode, pokazujući vodeće izglede za novu sezonu. I za kosu! Donosimo vam naših pet najboljih frizura s modnih pista

Opaženo u Berlinu: trendovi frizura za novu sezonu! Dizajneri na ovogodišnjem Tjednu mode uistinu znaju kako osvojiti srca obožavatelja mode. Cik-cak kovrčava kosa, pletene frizure i zaglađene frizure pokorile su modne piste, nadahnjujući druge da kopiraju te stilove. Frizure su izvanredne! Danas, sutra i za iduće ljeto. Pokazujemo vam nove trendove za kosu.

Galerija: Pet najboljih frizura iz Berlina

Tjedan mode u Berlinu 2015.: Ulični stil

Očaravajući šešir: mikro-šiške sa šeširom velikog oboda na ulicama Berlina

Što možemo naučiti od Berlinčanki? Kreativan smisao za modu! Iako su berlinske djevojke uvijek pomalo glasno plesale kroz svoju četvrt, ove su sezone ulice mnogo tiše. I styling je umjereniji. Novi izgled je: minimalistički šik. Da, doista! Posve crna odjevna kombinacija (ili bijela) više nije rijetkost. No budimo iskreni – originalni ukrasi i dalje su obvezatni za ulični stil! S ekscentričnim mačkastim naočalama ili šeširom s velikim obodom, one znaju kako se treba istaknuti! Što se tiče oblikovanja kose, žene u glavnom gradu računaju na precizno ravnu frizuru. Mikro-šiške vrlo su popularne, svako lice učine izražajnijim, modernim i futurističkim. Drugim riječima – Berlin!