plaited-short-hair
Styling kose | Pletena kosa

Pletene frizure za kratku kosu

Ključno pitanje: Popularni trend pletenih frizura može se oblikovati samo na dugoj kosi? Mi tvrdimo da to nije istina – i time stajemo na kraj mitu o dugoj kosi. Naših pet dokazuju kako pletene frizure mogu izgledati sjajno na kratkoj kosi, od pixieja do boba. Je li vas uhvatila groznica pletenica? Što onda čekate?

Trendi klasik: romantična, ležerna ili super moderna – pletene frizure trenutačno su hit. Slavne osobe, blogerice i ljepotice diljem svijeta nose te frizure (čak i na crvenom tepihu), pletući svoju lijepu kosu. Krasne pletenice unose nešto posebno u frizuru i to u vrlo kratko vrijeme. Precizne i savršeno oblikovane pletenice nisu obavezan dio frizure. Upravo je to ono što je trenutačno popularno: nove generacije pletenica vješto privlače poglede svojim ležernim kombinacijama, ispuštenim pramenovima i nezaglađenim oblikovanjem!

No za to je potrebna duga kosa, zar ne? Ne. Trend pletenih frizura može se oblikovati i u kratkoj kosi – kao privlačan detalj ili profinjena frizura. Zadivit će vas što sve možete napraviti od pixieja, boba i drugih kratkih frizura! U galeriji donosimo pet ideja za pletene frizure na kratkoj kosi koje možete sami oblikovati.

Pletene frizure za kratku kosu