Styling kose | Pletena kosa

Bokserske pletenice: Napravite mjesta u ringu za ovu trendi pletenu frizuru

Objavljujemo sljedeću rundu oblikovanja pletenica: One osvajaju modne piste, crvene tepihe i ulice. Zašto modeli, slavne ličnosti i pomodnjaci nose ovu sportsku pletenu frizuru? Nema sumnje: bokserske pletenice nameću se kao trend prvakinja!

Od boksačkog ringa u modnu ligu! Pletena frizura Hillay Swank u nagrađenom filmu „Djevojka od milijun dolara“, probila se i postala nova omiljena frizura trendsetera. Doslovno, budući da su se bokserske pletenice morale otresti slike da su frizura za borilačke sportove prije nego što su postale hit – od slavnih osoba do modnih pista. Dvije čvrste pletenice ispletene uz vlasište više se ne nose samo na vježbu ili fitnes, nego posvuda (čak i na otmjene priredbe). Kontrast odjeće ključan je za taj pleteni trend: umjesto sportskih stilova poput kratke majice i trenirke, bokserske pletenice sad se nose uz ženstvenu odjeću. Tako ta sportska frizura stvara snažan kontrast odjeći. Oduševljeni smo! Druga predivna značajka ovih pletenica: frizura je postojana daleko više od 12 runda i može trajati do 12 sati. Sve je na svome mjestu bez straha da će vaš izgled doživjeti nokaut. Mi to zovemo sretnim udarcem!

Upute za oblikovanje: Bokserske pletenice

Savršene bokserske pletenice: Dizajnerica Isabella Rose Taylor odlučila se za klasičnu varijantu pletenica

Nije u vašoj kategoriji? Ne gubite nadu, bokserske pletenice uistinu su dobitna frizura. Možda ćete isprva trebati pomoć prijateljice, no uz malo vježbe ubrzo ćete postati stručnjak. Ključno je da su obje pletenice jednake. Jeste li spremne za izazov?

Potrebno vam je: za kosu do ramena i dužu, češalj, pjena, kopča, dvije tanke gumice, lak za kosu i malo strpljenja

Kako oblikovati frizuru prvakinja:

  • Kako bi kosa bila podatna tako da ne klizi iz vaših ruku tijekom pletenja i lakše se oblikuje, na ručnikom prosušenu kosu nanesite pjene u količini teniske loptice. Zatim posušite kosu sušilom.
  • Počešljajte kosu, češljem za tapiranje oblikujte precizan razdjeljak po sredini glave i podijelite kosu na dva dijela.
  • Pričvrstite jedan dio sa strane kopčom i počnite plesti drugi dio (savjet: počnite s desne strane ako ste dešnjak ili s lijeve ako ste ljevak). Odvojite tri manja pramena kod čela i počnite plesti kosu prema pozadini glave. U svaki dio kako pletete dodajte novi pramen kose.
  • Pričvrstite pletenicu kod vrhova tankom gumicom (idealno u boji kose).
  • Sad krenite plesti drugu stranu na isti način. Pazite da je udaljenost od uha i razdjeljka jednaka.
  • Na kraju učvrstite frizuru lakom za kosu ili je zagladite gelom za sjaj. Gotovo!

Stilski sparing-partner: Posjetite našu galeriju gdje vas čekaju razne varijante bokserskih pletenica.

Bokserske pletenice