hairstyles-eurovision-song-contest-2013
Styling kose | Pletena kosa

Frizure na izboru za Pjesmu Eurovizije 2013.

Danska pjevačica i autori danske pjesme zavladali su pozornicom na ovogodišnjem izboru za Pjesmu Eurovizije u Malmöu. Uživali smo slušajući sve pjesme i promatrajući prekrasne i kreativne frizure. Bilo je svega, od glamuroznih do nezaglađenih, razmetljivih i suzdržanih frizura

Danci su zavladali pozornicom na ovogodišnjem izboru za Pjesmu Eurovizije, Britanci su zauzeli 19. mjesto, a država domaćin Švedska 14. mjesto. Uživali smo u pjesmama i prekrasnim frizurama koje su pokazivale stil pojedine europske nacije. Natjecatelji su pokazali vješte stylinge i kreativnost.

Najbolje frizure s izbora za Pjesmu Eurovizije 2013.

Mnoge lijepe žene i zanimljivi natjecatelji izrazili su svoje osobnosti, svojim nastupom, odjećom i frizurama. Norvežanka Margaret Berger izašla je na pozornicu u dugoj bijeloj večernjoj haljini s urednim pletenicama. Njezina je pjesma završila na četvrtom mjestu. Raquel del Rosario, bivša žena vozača Formule 1 Fernanda Alonsa, predstavila se u pop-rock izdanju i ležernoj frizuri. Njezina je pjesma osvojila drugo mjesto. Njemačka skupina Cascada oduševila je elegantnim stylingom pjevačice. Nažalost, njihova je pjesma završila na 21 mjestu od 26. Na ovogodišnjem izboru za Pjesmu Eurovizije danski su umjetnici bili pobjednici večeri. Emelie de Forest, bosa i s ležerno oblikovanom dugom valovitom kosom osvojila je prvo mjesto. Pobijedila je s velikom prednošću pred drugim natjecateljima.

U našoj fotogaleriji donosimo neke zanimljive frizure s izbora i dajemo savjete za oblikovanje.

Galerija: Lijepe frizure s izbora za Pjesmu Eurovizije