Styling kose | Pjena za kosu

Styling pjena – više od proizvoda za oblikovanje

Osim što kosu čini podatnijom, mnogo je prednosti koje danas pruža styling pjena. Ona štiti i njeguje, priprema kosu za styling te također omogućava postojanost frizure. Upoznajte to styling i njegujuće čudo!

Lijepo oblikovane, živahne kovrče, složene punđe s mnogo volumena i postojanosti te dječačke frizure sa šiljcima više nisu pitanje sreće i strpljivog stylinga ako se uzdate u svog vjernog saveznika – styling pjenu. Vaš vješt saveznik lagan je kao pero, no moćno pruža sjaj, njegu, zaštitu i željeno oblikovanje frizure.

Malo styling pjene postiže mnogo

Kosa ne treba više styling pjene od istisnute veličine oraha ili teniske loptice. Više pjene moglo bi samo odmoći. Nanesite tu malu količinu styling pjene na ručnikom prosušenu kosu i pustite da izvede svoje čudo.

Styling pjena: više volumena, više postojanosti, više stila

Vaš dobar styling saveznik uvijek je tu kad ga trebate i nikad vas neće iznevjeriti. Računajte na trajnu pomoć svoje styling pjene! Punđe imaju volumen i zadržavaju svoju oblik, kokotice su živahne, šiljci kratke kose ne padaju, a retro-kovrče zadržavaju svoj valoviti red. Koristite styling pjenu i ako volite nositi ukrase u kosi. Pjena pomaže da kopče, ukosnice i obruči za kosu ostanu na mjestu.

Nanesite pjenu za volumen samo ondje gdje je trebate ili gdje biste voljeli imati više volumena. Kuglica pjene veličine golfske loptice dovoljna je za kosu blizu korijena. Raznesite pjenu za volumen veličine teniske loptice po dužini kose, to je za postepeno dugu kosu.

Styling pjena može sadržavati dragocjena ulja poput arganova ulja kako bi kosa bila podatna i svilenkasta te zadržala svoju vlagu. U tom slučaju vaš styling saveznik ima i ulogu regeneratora.

Styling pjena: prekrasne kovrče

Uzmite posebnu pjenu za kovrčanje ako želite oblikovati guste, sitne kovrče ili imati valovite kovrče. Nanesite styling pjenu na ručnikom prosušenu kosu i pustite da se osuši na zraku ili je posušite sušilom s pričvršćenim difuzorom. Ako odlučite svoju ravnu kosu pretvoriti u glavu punu kovrči ili ako želite da vaše postojeće kovrče budu živahnije, istisnite u ruku styling pjenu veličine teniske loptice i nanesite je na donji dio kose. Zatim posušite kosu, ali nemojte je posve osušiti. Neka bude još malo vlažna. Uvijte kosu na uvijače i zagrijte je sušilom. Pustite da se kosa posve ohladi prije nego što skinete uvijače. Kovrče oblikujte prstima, a ne četkom. Ovisno o stilu kovrči, možete upotrijebiti i češalj sa širokim zupcima umjesto prstiju.

Styling pjena: postojanost frizure i zaštita od topline

Vaš styling saveznik je majstor za sve. Osim što podržava oblikovanje, styling pjena također pruža veoma važnu zaštitu od topline tako da sušenje kose sušilom ne oštećuje kosu. Regeneratori u styling pjeni dodaju sjaj kosi koja se usto može lako počešljati i oblikovati. Još jedna prednost styling pjene jest sprječavanje statičkog elektriciteta.

Styling pjena: posebna njega za posebne potrebe

Potrebe obojene kose različite su od potreba kose koja nije tretirana. Prema tome posebne styling pjene sa zaštitom od UV-zraka, zaštitom boje i zaštitom od topline dostupne su za obojenu kosu. Ova vrsta styling pjene također sprječava blijeđenje boje. I sijeda kosa ima svog posebnog styling saveznika. Styling pjena za sijedu kosu sadrži pigmente koji sprječavaju ili eliminiraju neželjenu žutu primjesu u sijedoj kosi. Styling pjena dodaje volumen u svaki tip kose. Tanku kosu čini podatnijom, a masnu kosu svježom i živahnijom.