mens-hairstyles-trends
Styling kose | Muškarci

Moderne frizure za muškarce

Trendovi u modi dolaze i prolaze i odjednom se ponovno vrate. To uključuje i trendove frizura. Skupili smo trenutačno popularne frizure za muškarce i objašnjavamo kako ih možete oblikovati

Današnje se frizure mogu smatrati „retro“ prije nego modernima. Suprotnost tih termina može se lako objasniti. Ono što je staro, sada je opet novo. Novo, trendi, moderno, kako god hoćete, momci se u odabiru frizure usklađuju sa sebi ravnima. Kokotice iz 50-ih i 60-ih, undercuti iz 80-ih i laissez-faire frizure iz 90-ih ne izgledaju tako drevno.

Moderni muškarci nose retro-frizure

Društva iznova vraćaju u modu najbolje muške frizure. Naravno, koje su frizure najbolje, to ovisi o onome tko ih nosi. Današnji momci koji prate modu okreću se prošlosti za inspiraciju. Moderne verzije klasičnih frizura danas su pravi hit.

Moderni muškarci i trendseteri prošlosti

Zvijezde i trendseteri iz prošlosti poput Jamesa Deana, Caryja Granta, Elvisa i Curta Cobaina danas ne bi iskakali iz skupine modernih muškaraca koji prate modu. A bogme ne bi izgledali ni zastarjelo u današnjim modnim časopisima i stopili bi se svugdje uz moderne muškarce 21. stoljeća.

Objašnjavamo kako odabrati odgovarajuću frizuru i razviti vještinu oblikovanja zanimljivih frizura koje pokazuju vaš osjećaj za stil i svjesnost o današnjoj modi.

Galerija: Frizure modernih muškaraca