summer-hairstyles-with-hair-accessories
Styling kose | Ljeto

Ljetne frizure s privlačnim ukrasima

Obruči, rupci, marame i kopče mogu unijeti fascinantan, otkačen ili umjetnički element u vašu frizuru. Dodaci privlače pozornost, ali su također praktični. Njima izražavate svoj stil ili trenutačno raspoloženje. Usto, oni drže vašu kosu na mjestu. Eksperimentiranjem s ukrasima pokazujete svoju kreativnu i razigranu stranu

Ukrasi za kosu izrađeni su od svakakvih materijala i razlikuju se po stilu, od otkačenih, dragocjenih do umjetničkih. To je vaša prilika da izrazite svoj stil i kreirate novu frizuru koju želite. Naravno, modni dizajneri ne mogu propustiti takve prilike kad izrađuju svoje kolekcije. Ove su sezone mnogi modeli nosili kreativne ukrase za kosu. Želimo vas nadahnuti svojom galerijom fotografija frizura s najzanimljivijim ukrasima.

Kreativni ukrasi za ljetne frizure

U svijetu mode praktično stoji odmah pored lijepoga. Umjetnički i lijepi ukrasi uvijek su najprivlačniji kad su istodobno praktični i funkcionalni. Najbolji ukrasi za kosu lijepi su dok podržavaju elemente frizure ili izražavaju naš stil. Ukrašavanje kose i glave drevni je običaj i žena i muškaraca. Mnogo je stilova i izbora. Danas se ukrasi uglavnom koriste za ukrašavanje šinjona, začešljanih frizura i pletenica te nježnih kovrči. Tijekom povijesti i danas žene nose prekrasne, otkačene ili umjetničke oblike poput cvijeća, perja, tekstila, beretki i nakita kao ukrase za kosu.

Galerija: Ljetne frizure s ukrasima za kosu