Styling kose | Kratka kosa

Gatsby frizura

Moda i frizure 1920-ih stalno se vraćaju na modnu scenu. Promjena nazora, konvencija i mode u 1920-ima privlači pozornosti i pruža bezbroj ideja za tematske zabave. Objašnjavamo Gatsby frizuru i pokazujemo prikladne frizure iz 1920-ih

Neki modni fenomeni toliko su zanimljivi da više puta ponovno postanu trend. To se odnosi i na modu i frizure iz 1920-ih. Danas unosimo mrvicu modernosti u taj spoj. Retro-kovrče, primjerice, sad su fleksibilne i podatne. Nove tehnike šišanja daju moderan štih Eton frizuri. Punđe se ležerno oblikuju. U našoj galeriji uživajte u fotografijama popularnih frizura iz 1920-ih.

Galerija: Gatsby frizura

Glamurozan, svjetlucav i ekscentričan Gatsby stil

Glumica Louise Brooks popularizirala je kratak bob. Bezbroj žena imitirali su njezin stil. Čak i danas moda 1920-ih nadahnjuje naš odabir frizure. „Mala crna haljina“ Coco Chanel i dalje je dio gotovo svake garderobe moderne žene. U dvadesetima je crna haljina strogog kroja bila samo pozadina za duge ogrlice, svjetlucav nakit i odvažne ukrase za kosu. Upotrijebite bilo koji od tih elemenata i oživite razdoblje 1920-ih. Prepustite se kreativnosti za tematsku zabavu „Veliki Gatsby“ i upotrijebite elemente i frizure iz 1920-ih da si uljepšate radne dane.

Od Gatsbyja do emancipiranog stila

Prave emancipirane žene imaju barem jedan od ovih modnih odjevnih predmeta i dodataka za kosu: perle, muške cipele, šiške, svilene hulahupke te haljine s niskim strukom. Imućan Veliki Gatsby cijenio je tu stilsku dekadenciju. Gatsby djevojke mogu nositi raskošan nakit i ekstravagantne dodatke. Šminka za Gatsby stil treba biti elegantna s podatnim tenom, crvenim usnama i širokim crtama na kapcima te svjetlucavim sjenilom.

Savjet: Za poslovne retro varijante odaberite ili modu 1920-ih ili Gatsby frizuru.