Styling kose | Kovrče

Privlačne frizure zvijezda humorističnih serija

Humoristične serije tradicionalan su dio programa TV-kanala. „Kako sam upoznao vašu majku“, „Teorija velikog praska“ i „Hart of Dixie“ moderne su verzije tog žanra. Nakon dugog i napornog dana, likovi nas opuštaju svojim zabavnim životima bez briga koje se ne mogu riješiti u 40 minuta ili manje. U našoj galeriji pokazujemo privlačne frizure zvijezda humorističnih serija

Prijateljstvo, ljubav, intriga i mama omiljene su teme pisaca TV-serija. Ne zaboravimo i napetost! Deset smo godina čekali da konačno upoznamo „mamu“. Pisci i likovi izmišljenog svijeta očarano drže gledatelje u napetosti.

2 Broke Girls

Jedna od dviju djevojaka dolazi iz obitelji radničke klase, snalažljiva i odvažna. Druga je odrasla u jednoj od najbogatijih obitelji na Manhattanu. No jednoga se dana nađe u totalnoj besparici na ulicama New Yorka. Max (Kat Dennings) udomljuje iznenada siromašnu Caroline (Beth Behrs) i nalazi joj posao u restoranu. Max i Caroline postaju prijateljice te kuju plan da pobjegnu iz situacije u kojoj su se našle. Njihov je plan da otvore trgovinu s kolačima. Planu ništa ne nedostaje osim 250.000 dolara. Stavovi i neusiljen humor dviju prijateljica privlačni su i zabavni.

Djevojke

Žene su u dvadesetima s fakultetskim diplomama u životopisima i velikim planovima u glavama. I što sada? Kako joj roditelji više ne plaćaju račune, Hannah (Lena Dunham) pokušava opstati radeći svakakve uredske poslove i istodobno pokušava postati spisateljicom. Sa svoje tri najbolje prijateljice Marnie (Allison Williams), Jessom (Jemima Kirke) i Shoshannom (Zosia Mamet) pokušava živjeti u Brooklynu u New Yorku. Neustrašene, četiri žene ostaju kreativne, posve iskrene i urnebesno duhovite.

Hart of Dixie

Mlada liječnica Zoe Hart (Rachel Bilson) voli svoj domaći teren u New Yorku. Međutim, sudbina i nasljedstvo učine je vlasnicom ordinacije općeg liječnika u malom južnjačkom gradu u SAD-u. Kako to često biva u životu i u TV-seriji, nakon kratkog posjeta, Zoe zapne u Alabami s tvrdoglavim mještanima sela Bluebell. Konkurencija joj je liječnik dr. Brick Breeland, a iznenadna ljubav još joj više pomrsi planove.

Kako sam upoznao vašu majku

Očekivanje sretnog završetka jedna je od glavnih atrakcija ove serije. Ted (Josh Radnor) našao je svoju ženu iz snova (Cristin Milioti), oženio je i dobio djecu s njom. Sada, 25 godina poslije, on pripovijeda svojoj djeci kako je do toga došlo uz gomilu prepreka. On ne propušta nijednu prepreku, čak ni onu najmanju. Njegovi najbolji prijatelji glavni su likovi u njegovim pričama. Među tim prijateljima je mladi odvjetnik Marshall (Jason Segel) koji je zaručen za odgajateljicu iz vrtića Lily (Alyson Hannigan), ženskar Barney (Neil Patrick Harris) koji je urnebesno duhovit i rječit, te privlačna Robin (Cobie Smulders) kojoj se Ted iznova upucava.

Momci s Madisona

Početkom 1960-ih, žestoki pušač i ženskar Don Draper (Jon Hamm) uspješan je u reklamnoj agenciji Sterling Cooper u New Yorku. Tijekom serije otkrivaju se mračne mrlje iz Donove prošlosti. Glavne teme napetosti i zanimljivosti serije jesu profesionalna konkurencija, privatni odnosi i vanbračne veze. Serija prikazuje društvene norme 1960-ih i daje svijetao pogled na budućnost.

Teorija velikog praska

Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) i Sheldon Cooper (Jim Parson) genijalni su fizičari. Jako dobro poznaju strukturu atoma, no njihov genij nije proširen i na hirove života i žene. Leonardu se sviđa susjeda Penny (Kaley Cuoco) koja je sve ono što Leonard nije. Dok konobarica Penny odgovara klišeju naivne plavuše, ona je vrlo društvena i s dozom zdravog razuma. Ona je zagonetan fenomen dvojici obrazovanih momaka. Barem u ovoj seriji, suprotnosti se privlače. Ubrzo će konobarica i dva fizičara postati jedinstven trio koji predstavlja ljubav, uzbuđenje i mudrost upoznavanja života kroz duhovite situacije.

Stilovi zvijezda humorističnih serija

Poruka TV-serija ovisi o vašim očekivanjima i stajalištima. Uz napetost i razvijanje radnje u TV-serijama, izgled i stilovi zvijezda također utječu na naš dojam te potiču naš odabir odjeće i frizure. Rachel Bilson, zvijezda „Hart of Dixie“, svojim modernim njujorškim stilom izgleda kao trn u oku u gradiću u Alabami. U stvarnom životu ona ima posve drukčiji stil. Njezin je odabir suzdržan, a svoju smeđu valovitu kosu uglavnom nosi na stranu (pogledajte fotografiju iznad).

U našoj galeriji možete naći fotografije zvijezda iz serija s njihovim najprivlačnijim frizurama. Uživajte! Stručnjak za kosu Armin Morbach pokazuje kako možete oblikovati prekrasne kovrče prirodna izgleda.

Video: Kako oblikovati prekrasne kovrče prirodna izgleda

Galerija: Lijepe frizure zvijezda humorističnih serija