Styling kose | Kovrče

Frizura mjeseca – Nježni uvojci Victorije Beckham

Poslovna žena, modna dizajnerica, model i pjevačica, Victoria Beckham žena je sa stilom. Ovdje pokazuje jednu od svojih impresivnih i elegantnih frizura. Nježni i sjajni uvojci padaju preko ramena. Nijedan suvišan element ne narušava sklad njezine frizure, a jednostavnost naglašava ljepotu njezine kose. Objašnjavamo vam kako možete oblikovati ovu frizuru

Victoria Beckham odrasla je u Harlowu u Essexu. Rano u životu naučila je težiti izvrsnosti. Njezin poslovni i privatni život trenutačno je aktivan i u Europi i SAD-u. Od početka su povoljni uvjeti bili na strani Victorije Beckham. Odrastanjem uz imućne roditelje, imala je pravi poticaj. Od 1994. do 2000. bila je jedna od pjevačica skupine Spice Girls. Britanski časopis pop-glazbe Top of the Pops prozvao ju je „Posh Spice“ (Otmjena Spice). Prihvatila je taj nadimak koji joj savršeno odgovara.

Ubrzo je bila međunarodno poznata kao Spice Girl, kasnije kao solo-pjevačica, a zatim kao model i dizajnerica traperica. Nogometna zvijezda David Beckham bio je jedan od njezinih obožavatelja, a zatim joj je postao suprug. U međuvremenu je par nizao uspjeh za uspjehom.

Danas Victoria Beckham vodi uspješan posao i posebno je poznata kao dizajnerica i model, priznata u modnom svijetu. Razvijala je svoj stil jasnim i jednostavnim linijama te diskretnim bojama. Klasičan no moderan „Beckham“ izgled dobro je poznat u modnom svijetu. Njezine frizure jednako su jednostavne i lijepe kao njezini modni dizajni. Jednostavni uvojci prebačeni preko jednog ramena sjajan su primjer njezinog nenametljivog, ali uvijek lijepog stila. Uz sav uspjeh i slavu, Victoria je podignula četvero djece.

U našim detaljnim uputama objašnjavamo kako oblikovati frizuru Victorije Beckham.

Potreban pribor za oblikovanje uvojaka Victorije Beckham:

Za ovu frizuru s glatkim uvojcima kosa mora biti dovoljno duga da se može prebaciti preko jednog ramena.

Potreban vam je uređaj za kovrčanje kose za oblikovanje uvojaka te zaštita od topline da sačuvate zdrav sjaj kose. Ulje za kosu povećava podatnost i sjaj. Lak za kosu potreban je za učvršćivanje frizure.

Upute za oblikovanje frizure Victorije Beckham

1. Napravite kratak razdjeljak na stranu i počešljajte kosu prebacujući je preko jednog ramena.

2. Poprskajte zaštitu od topline na donji dio kose prije nego što krenete oblikovati uvojke uređajem za kovrčanje kose.

3. Podijelite kosu u pramenove srednje veličine. Uvijte donji dio pramena oko nastavka uređaja i držite ga uvijenog oko pet do deset sekunda. Gornji dio kose ostaje ravan. Nastavite tako uvijati pramen po pramen.

4. Nježno izvucite uređaj iz uvijenog pramena. Ponovite postupak ako uvojak nije dovoljno čvrst.

5. Prstima oblikujte uvojke i prebacite ih preko jednog ramena. Ležeran izgled ove elegantne frizure postići ćete oblikovanjem prstima, a ne češljem.

6. Na dlanove nakapajte malo(!) ulja za kosu i nanesite ga od korijena do vrhova kose. Uz to što naglašava sjaj kose, ulje i njeguje vlasi.

7. Lak za kosu daje frizuri potrebnu postojanost.