oscar-2011
Styling kose | Kovrče

S crvenog tepiha: Dodjela nagrada Oscar 2011.

Holivudske zvijezde došle su u delikatnim haljinama crvene i grimizne boje, dugim haljinama stegnutima u struku raskošnom čipkom punom šljokica te retro-frizurama koje podsjećaju na 1960-e. Jučer je elita filmskog svijeta pokazala sav svoj uobičajen sjaj na 83. dodjeli nagrada Akademije koja se održala u Kodak Theatreu u Los Angelesu. Za vas smo dodali „Najbolje frizure“ kao našu kategoriju za Oscara.

Škiljavi oposum Heidi nije pogriješila, Colin Firth dobio je Oscara za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu „Kraljev govor“ u kojem glumi mucavog engleskog kralja Đuru VI. Kao što su mnogi i očekivali, Natalie Portman nagrađena je prestižnim kipićem za glavnu žensku ulogu u psihološkom trileru „Crni labud“. Njezin carski izgled u kraljevskoj grimiznoj boji odgovarala je kraljevskoj temi. Njezina grimizna haljina u stilu carevne bila je veoma delikatna, a istodobno dovoljno široka da ne stišće dijete u trbuhu. U stilu je bila i njezina glatka sjajna kosa s nježnim kovrčama koje su padale preko njezinih ramena.

Kolegice Portmanice i Sandra Bullock pokazale su pravu eleganciju. Obje su imale podignutu kosu na običan i prekrasan način te su obje prepustile pozornost svojim jarko crvenim uskim haljinama. Poput mnogih drugih, Reese Witherspoon, Sharon Stone i Nicole Kidman imale su frizuru u stilu 1960-ih. Prošetale su crvenim tepihom natapirane kose podignute u banana šinjon na pozadini glave ili visokim konjskim repom. Naravno, bilo je i nositelja najnovijih stilova poput Cate Blanchett.

Najbolje frizure na dodjeli nagrada Oscar 2011.

Preporučeni proizvodi