Styling kose | Kovrče

Slavne osobe kovrčaju svoju ravnu kosu

Neke slavne osobe vole razigranu promjenu svog izgleda. Jedan dan ravna kosa, a drugi kovrčava – to ne može proći nezapaženo. Ta promjena mijenja izgled i više nego promjena dužine ili boje kose

Slavne osobe često pokazuju da frizure ne moraju biti složene ili kreativne da bi privukle pozornost. Jednostavna promjena od ravne kose u kovrčavu može posve promijeniti izgled i stil žene. Pogledajte dvije različite strukture kose modela Georgije May Jagger i uvidjet ćete razliku koju čini kovrčava ili ravna kosa. Ta styling odluka može vam pomoći da drukčije izgledate i iznenadite svog partnera.

Kako imati lijepu ravnu kosu

Nježna i sjajna ravna kosa prekrasan je prizor. Frizura i šminka određuju hoćete li izgledati elegantno i profinjeno ili ženstveno i privlačno. Također je možete zagladiti i izravnati ako na jedan dan želite opet izgledati kao školarka.

Svi tipovi kose izgledaju privlačno ako je kosa zdrava i sjajna. To se posebno odnosi na ravnu kosu. Budući da nema kovrča i nije valovita, i najmanji se nedostatak odmah opaža. Nema kovrča da skrenu pozornost s masnog vlasišta, nedostatka sjaja ili popucalih vrhova. Hidratizacijom kosu i uporabom proizvoda za njegu kose i sjaj moći ćete oblikovati punoću kose koja je potrebna za lijepu ravnu kosu. Obavezno nanesite zaštitu od topline prije uporabe uređaja za oblikovanje.

U svojim videouputama Schwarzkopfov stručnjak za kosu Armin Morbach objašnjava kako izravnati kosu i dobiti očaravajući rezultat.

Video: Kako osušiti i izravnati kosu

Kako oblikovati privlačne spiralne kovrče

Glava puna spiralnih kovrči privlači poglede. Osim što definiraju stil žene, kovrče često ostavljaju dojam živahnosti i zabave. Kovrča ima mnogo vrsta. Možete izabrati retro-kovrče, spiralne, razbarušene ili nježne. Nanesite puder za volumen za povećanje elastičnosti i volumena svojih kovrča. Lak za kosu održava postojanost vaše frizure.

U svojim videouputama Armin Morbach, Schwarzkopfov stručnjak za kosu, pokazuje kako oblikovati kovrče prirodna izgleda.

Video: Kako oblikovati kovrče prirodna izgleda

U našoj galeriji uživajte u fotografijama slavnih osoba koje su svladale brzu promjenu od ravne kose u kovrčavu i natrag.

Galerija: Slavne osobe s ravnom i kovrčavom kosom