Model Linus Wördemann mit dem Schwarzkopf Trendlook 2017 Soft Punk
Styling kose | Trendovi frizura 2017

Frizure za muškarce 2017.: Ovo su trendovi

Koje su popularne frizure za muškarce u 2017.? Jedno je sigurno, nove frizure su raznolike. Od klasične do nekonvencionalne – postoji nešto za svakog muškarca! Nitko se ne mora zadovoljiti samo jednom frizurom. To je najbolji dio: jedna se frizura može oblikovati u razne trendove. Primjerice u dvije trenutačno trendi Schwarzkopf frizure: Soft Punk i 80s Up.
 

Elegantno, muževno, moderno: trendi frizure za muškarce

null

Soft Punk frizura s razdjeljkom na stranu posebno dobro pristaje četvrtastim licima zbog jasnih linija. Lako ju je oblikovati i pristaje uz mnoge modne stilove – od punka do šika.

Ovo su hitovi frizura 2017.

Soft Punk:
 Puristička frizura koja se ističe precizno oblikovanim krajevima kose i strogim razdjeljkom po sredini glave. Kako bi se frizura još više istaknula, kosa se zaglađuje gelom.

Stil uz frizuru: Soft Punk frizura pristaje uz elegantno poslovno odijelo kao i uz današnju modernu kombinaciju kožne jakne i podrapanih traperica.

null

Gospodin: Usprkos retro šarmu, 80s Up frizura je ležerna i moderna. Kosa sa strane je začešljana i zaglađena, dok je kokotica oblikovana još više od tjemena. Moderna frizura za muškarce sa stilom!

Ovo su hitovi frizura 2017.

80s Up: Obuzdavanje i minimalizam ne odnose se na ovu frizuru. A zašto i bi, kad je frizura namijenjena da unese moderan duh osamdesetih u vašu kosu. Krilatica je: više je više! Puno volumena i ekstra velika kokotica. U visine!

Stil uz frizuru: Ležerne jednostavne odjevne kombinacije su savršene – tako da frizura može dobiti pozornost koju zaslužuje! Za pustolovniji modni osjećaj, ova frizura iz osamdesetih sjajno pristaje uz usku sportsku jaknu, uske hlače i dolčevitu.

Stvar karaktera: Tko želim biti danas? Obje trendi frizure mogu istaknuti vaš osobni izgled ili stvoriti posve novi – samo trebate eksperimentirati. Donosimo detaljne videoupute za vas da ih možete oblikovati 

Upute za oblikovanje frizure Soft Punk

Da čujemo pljesak za frizuru 80s Up! Oblikujte tu modernu kokoticu iz osamdesetih u 6 koraka:

  1. Nanesite pjene u količini teniske loptice na ručnikom prosušenu kosu.
  2. Nisko s jedne strane oblikujte kratak razdjeljak.
  3. Posušite kosu sa strane razdjeljka, zaglađujući je četkom.
  4. Okruglom četkom prvo posušite kosu od vrha glave prema natrag i uvijajte je i napinjite.
  5. Kad je kosa skoro suha, posušite dio na vrhu glave sa suprotne strane razdjeljka uz pomoć okrugle četke.
  6. Učvrstite frizuru lakom za kosu za ekstra snažno učvršćivanje.