Styling kose | Trendovi frizura 2018

Dodatak trendu: Moderne kratke frizure za 2018.

Imate dugu kosu i želite veliku promjenu? Sad je savršeno vrijeme da se ošišate. Kratka će kosa biti jedan od najvećih trendova u 2018. Pogledajte neke od prekrasnih kratkih frizura koje imaju potencijal trenda

Kratka frizura najbolje je što se može dogoditi vašoj kosi. Šišanje na kratko može posve promijeniti vaš izgled – a kratka je kosa trend koji će se nastaviti i u 2018. Pa, koje će kratke frizure biti najpopularniji trendovi? Izvidjeli smo Tjedne mode od Pariza do New Yorka kako bismo otkrili najbolje i najljepše frizure koje vas mogu inspirirati.

Najveći trendovi krake kose u 2018.

Najhrabriji mogu napraviti smion korak i obrijati svu kosu u 2018. Popularnost brijanja dijela kose već se dogodila u 2017. Osim ove radikalne jako kratke frizure, možete se igrati s tim trendom u malo nježnijoj varijanti, gdje je kosa jako kratka – ali nije baš obrijana. Važno: za tu frizuru trebate savršen oblik glave, bez udubina ili ožiljaka! Druge androgene kratke frizure također su vrlo trendi – poput paž frizure sa super modernim, mikro šiškama ošišanima ukoso.

 

Bob – u svim svojim oblicima – i dalje je moderan. Najnoviji bob trendovi uključuju dva duga boba: postepeni dugi bob i razbarušeni bob. U 2018. bob će biti kraći, do razine brade, s ravnim linijama i razdjeljkom po sredini. Ta frizura čistih linija najbolje pristaje u glatkoj, ravnoj kosi. Pixie frizura također će biti dio trenda kratke kose. Isprobajte je s razdjeljkom na stranu i kosom prebačenom na stranu – za moderan izgled 2018.

Oblikovanje trendi frizura 2018.

Bez obzira na to koju kratku frizuru odaberete, postoji univerzalan ključ kako se oblikuju: koristite male količine proizvoda za oblikovanje i nemojte nanijeti previše gela ili voska u kratku kosu. Najbolje kratke frizure 2018. izgledaju živahno i prirodno. Previše proizvoda može učiniti kosu krutom i nezanimljivom. Savjet: počnite s manje proizvoda nego što mislite da trebate i po potrebi dodajte još.

Naš odabir: Najmodernije kratke frizure za 2018.