Žena kratke plave kose
Styling kose | Trendovi frizura 2019

Schwarzkopf trendi frizure 2019. – Nekomplicirani glamur: French Glam

Obožavamo glamurozne frizure – osobito one koje se lako oblikuju i ne izgledaju presavršeno. To se zove „ležerni šik“. Ne postoji savršeno oblikovanje među TrendLooks frizurama za 2019. koje je kreirao Armin Morbach, Schwarzkopfov stilist. Upravo su zato one moderne, individualne – i zato tako dobro pristaju uz Schwarzkopfovu kampanju #createyourstyle. Jedna od pet trendi frizura jest Frech Glam: frizura jednako nekomplicirano glamurozna kao i Francuskinje!

one dam image
null

Želite unijeti malo glamura u svakodnevicu? French Glam vam upravo to pruža!

Gotovo sve Francuskinje znaju kako izgledati elegantno i moderno te istodobno kao da se nisu previše potrudile oko svog izgleda. Njihove frizure zrače nonšalantnošću. One oblikuju svoju frizuru – ali ona nikad ne izgleda previše oblikovano. Frizura je u stilu žene koja je upravo provela opušteno popodne na Champs-Elyseesu. Schwarzkopfov stilist Armin Morbach interpretirao je taj vedar i ležeran stav u jednoj od svojih TrendLooks frizura za 2019. s ležernim šinjonom, moderno oblikovanim. Pogledajte tu frizuru na Nadji Auermann, jednoj od najuspješnijih njemačkih supermodela. „Ovaj je šinjon vrlo moderan – nije sve u savršenstvu. Uz malo pudera za volumen i laka za kosu, frizura dobro izgleda i drugi dan.“ French Glam je glamurozna frizura za svaki dan – a ne samo za elegantne prilike!

Zašto je TrendLook frizura French Glam tako nosiva

  • Kosa ne pada niz slijepljeno glavu, nego ima puno volumena kod korijena. Kako? Natapirajte kosu – vrlo jednostavno!
  • Ne možete obuhvatiti sve pramenove? To nije problem! Baš to čini ovu frizuru tako elegantno ležernom.
  • Neka izgleda nenamjerno: nemojte sve vrhove skriti pod šinjon. Nekoliko vrhova koji vire unose zanimljivost u frizuru.

Želite oblikovati frizuru French Glam? Tako je lako:

one dam image
Kladimo se da ćete brzo i lako oblikovati frizuru French Glam!
  1. Za volumen kod korijena, prvo natapirajte kosu. U tome će vam pomoći češalj za tapiranje i lak za kosu. Odvojite natapirani dio kose kopčom da vam ne smeta.
  2. Počešljajte kosu s jedne strane glave prema natrag, učvrstite je ukosnicama na sredini pozadine glave.
  3. Zatim kosu s druge strane glave skupite na pozadini glave i uvijte. Učvrstite ukosnicama. Ne zaboravite: u redu je ako tu i tamo neki pramen strši. To frizuru čini savršeno nesavršenom.
  4. Zatim protresite natapirani dio, začešljajte ga prema pozadini glave i učvrstite ukosnicama. Kokotica koju ste upravo oblikovali unosi dašak rock'and'rolla u vaš izgled.
  5. Za razbarušen izgled: prstima lagano razlabavite kokoticu i kosu sa strana glaves.
  6. Na kraju, oblikovanje završite lakom za kosu. To će pomoći da vaš TrendLook bude postojan do kasno u noć – pa čak i do idućeg dana!

 

one dam image
Samo ste nekoliko koraka od ležernog šika sa Schwarzkopfovom trendi frizurom za 2019. French Glam.

Želite znati više o Schwarzkopf TrendLooks frizurama za 2019.? Niže pogledajte video u kojem stilist Armin Morbach otkriva pojedinosti o frizurama koje je kreirao: