hairstyle-and-glasses-for-men
Styling kose | Naočale

Frizure za muškarce s naočalama

Muškarci više ne moraju skrivati svoj problem s vidom, nego njihove naočale postaju dio njihova modnog stylinga. Uz odgovarajuću frizuru, naočale oblikuju privlačan izgled. Donosimo vam nekoliko skladnih odabira frizura i naočala za muškarce

Muškarci više ne moraju nositi kontaktne leće kako bi skrili svoju dalekovidnost ili kratkovidnost. Današnje trendi naočale imaju debele okvire u zagasitim bojama. Štreberske naočale, naočale s okruglim okvirima ili bilo kakva kombinacija tih stilova moderan su odabir za muškarca. Tamne naočale s debelim okvirima trenutačno su modni hit.

Naočale su jedne od rijetkih dodataka koje muškarci mogu nositi kako bi promijenili ili poboljšali svoj izgled. Za razliku od šalova ili pokrivala za glavu, naočale su već dugo dio muškog izgleda, no danas ostavljaju mnogo snažniji dojam. Odabir naočala koje će savršeno odgovarati vašem licu veoma je bitno.

Frizure i naočale: Skladna slika

Naočale i frizura dio su jednog modnog stylinga.

Skladan dojam: Idealna kombinacija frizure i naočala stvara skladnu sliku boje i oblika. Na internetu možete naći programe za usklađivanje boja koji vam mogu pomoći da nađete odgovarajuću boju okvira za svoje naočale. Naravno, tanji okviri najbolje pristaju plavokosim i crvenokosim muškarcima, dok tamniji okviri najbolje odgovaraju muškarcima sa smeđom ili crnom kosom.

Kratka ili duga kosa: Ako imate kratku kosu, naočale postaju središte pozornosti na vašem licu (kao što pokazuje Luke Evans u našoj galeriji). Duga kosa na vrhu glave Petera Soma privlači pozornost kao i naočale.

Naočale i brada: Ako su naočale dominantna značajka na vašem licu, vaša se brada ne bi smjela natjecati za pozornost. Dizajnerske bradice ili kozja bradica dobar su odabir.

Suprotnosti se privlače! Okrugli modeli naočala prikladni su za kockasta lica i obrnuto.

Maknite kosu s lica: Naočale u spoju s dugim šiškama ili naočale na licu prekrivenom pramenovima kose mogu ostaviti dojam beživotnosti.

Fotografije u našoj galeriji pokazuju privlačne kombinacije frizura, brada i naočala za muškarce

Galerija: Frizure za muškarce s naočalama