oktoberfest-hairstyles
Styling kose | Festivalske frizure

Najbolje frizure za Oktoberfest

Živjeli! U Muenchenu ponovno počinje manija piva i ljudi se okupljaju u tradicionalnoj nošnji: kodeks odijevanja jesu kožne hlače za muškarce ili dirndl haljina za žene. A što je s frizurama koje pristaju uz njih? Uvjereni smo da odgovarajuća frizura upotpunjuje Oktoberfest odjeću. Evo najboljih primjera frizura

Oktober fest = francuska pletenica? Glupost! Godinu za godinom pletena frizura spaja tradiciju i trendove u moderan spoj. Rezultat je atmosfera narodnog festivala sa stilom! Kako izgleda Oktoberfest odjeća 2015.? Ovo je najbolji dio: ima ponešto za svakoga. Klasično i tradicionalno ili elegantno i luksuzno – kožne hlače i dirndl haljina pokazuju svu svoju raznolikost. Žene sve češće unose posebnost u svoju frizuru. Neobične pletene frizure, luksuzni cvjetni ukrasi, tradicionalni šeširi i kreativne punđe unose raznolikost i stil u ovaj festival.

Tradicija postaje trend: koja vam pletena frizura daje profinjen izgled? Pogledajte naš odabir frizura. Donosimo vam trendi frizure za 182. Oktoberfest. Lako ih je oblikovati. Jedan, dva, tri, oblikovano!

Galerija: Najbolje frizure za Oktoberfest

Preporučeni proizvodi