casual-hairstyles
Styling kose | Festivalske frizure

Nonšalantne frizure od valovite do neobuzdane

Kao svake godine Coachella Valley Music and Arts Festival obilježava početak festivalske sezone. Ako trebate razlog za ležerne frizure, nema boljeg od posjeta nekom festivalu. Dok god je frizura ležerna, ona može biti valovita, podignuta, pletena ili raspuštena. Ukrasi za kosu moraju odgovarati šarenoj festivalskoj sceni. Pripremite se za festivalsku zabavu!

Postoji li bolji način da pozdravite proljeće i festivalsku sezonu od šarene odjeće i ležernih frizura? Tko želi provoditi vrijeme pred zrcalom i oblikovati složene frizure, umjesto da se zabavlja uz festivalske koncerte? Ovo je doba bezbrižne zabave. Razigrana ali ležerna frizura nije samo najjednostavnija nego i jedini prikladan odabir. Frizuru treba oblikovati u tren oka. Styling dodaci unose živahnost ili osobni stav. Frizura ne mora biti složena da bi bila prekrasna.

Ležerne frizure za zabavu na otvorenom

Festivali nisu pravo vrijeme za složene punđe ili precizne pletenice. Frizura mora biti opuštena i razigrana. Najvažnije, nijedna frizura nije vrijedna propuštanja događanja na festivalu zbog stalnog popravljanja. Važnija je pouzdana UV-zaštita za kosu i kožu u slučaju da sunce jako zasja.

Nadamo se da ćete uživati u ležernim frizurama u našoj galeriji. Armin Morbach, stručnjak za kosu, u svojim videouputama pokazuje kako se oblikuje nezaglađena frizura.

Video: Kako oblikovati nezaglađenu frizuru zvijezda

Galerija: Nonšalantne frizure