long-hair-hairstyles
Styling kose | Duga kosa

Oblikovanje duge kose: Raspustite kosu!

Šinjon ili rep kroti dugu kosu kad vam je potreban organiziran i strog izgled za rad. Međutim, zabavno je tu i tamo poigrati se svojom prekrasnom dugom kosom. Osim toga, izgledat ćete ljepše sa sjajnom kosom koja pada preko vaših ramena. Duga kosa može se oblikovati na mnoge jednostavne načine. Prepustit ćemo zvijezdama da nam pokažu prekrasne frizure za dugu kosu. U našim videouputama pokazujemo vam kako kreativno i vješto možete oblikovati dugu kosu

Duga svilenkasta kosa zamamna je i nježna na dodir. Da muškarci imaju pravo glasa, žene bi stalno nosile raspuštenu kosu što se već stoljećima smatra znakom ženstvenosti. S druge strane, žene otežavaju dodirivanje svoje kose skupljajući je u rep, šinjone i pletenice jer im je tako zgodnije (barem tako govore). Ipak, razmislite o jednoj od mnogih lijepih frizura za dugu raspuštenu kosu. Te frizure omekšavaju crte vašeg lica i unose ženstvenu privlačnost.

Dopustite svojoj dugoj kosi da slobodno pada na vaše lice i preko ramena. Isprobajte i naše savjete za styling. Zatim izađite i uživajte u pogledima i reakcijama ljudi oko vas.

Styling savjeti za dugu kosu

Duga kosa treba mnogo njege da bi dobro izgledala. Važno je koristiti odgovarajući šampon i proizvode za njegu kose prije oblikovanja frizure. Linije proizvoda za njegu duge kose osmišljene su upravo da zadovolje potrebe duge kose. Nakon svakog pranja obavezno koristite regenerator.

Iako želite pustiti kosu da bude još duža, trebali biste redovito šišati vrhove. To se čini kao žrtva, ali vaša će kosa time biti zdravija. Redovitim šišanjem sprječavate pucanje vrhova.

Vrhovi duge kose često su suhi i stoga trebaju intenzivno hranjivu masku barem jednom tjedno. Tekućina za popucale vrhove zaglađuje osjetljive vrhove, a kosa postaje živahnija.

Pramenovi duge kose često padaju na lice što može biti gnjavež, osobito ako morate biti usredotočeni. Jednostavno rješenje jest pričvršćivanje tih nestašnih pramenova kopčom ili ukosnicom.

Uvijek nanesite lak za kosu s udaljenosti najmanje 20 centimetara kako bi kosa i dalje bila lepršava.

Ne zaboravite lak za kosu za visoki sjaj. Sjaj je najprivlačnija značajka kose.

Stilist zvijezda Armin Morbach pokazuje kako oblikovati dugu kosu. Njegove frizure nije teško oblikovati.

Dobro došli u našu galeriju! Donosimo vam izbor fotografija zvijezda sa zaglađenom dugom kosom, valovitom kosom ili glamuroznim kovrčama. Nema kraja raznolikosti oblikovanja duge kose.

Video: Kako sušilom oblikovati frizuru za posao

Galerija: Zvijezde s dugom kosom