Muškarac s dugom kosom i naočalama
Styling kose | Duga kosa

Naše omiljene frizure za muškarce s dugom kosom

Nema sumnje: muškarci s dugom kosom neodoljivo su privlačni. Zagelirana polupodignuta kosa, undercut, dreadlocksi na stranu ili nezaglađena punđa? Pokazujemo vam najpopularnije frizure za muškarce s dugom kosom.

Duga kosa sad je ušla i u mušku domenu. To je službeno. Ove frizure mogu biti istaknute, lagano samovoljne ili jednostavno moderne. Sve imaju jedno zajedničko: najnovije frizure za dugu mušku kosu oblikuju se bez po' muke. Spremni isprobati jednu? Neka vas nadahne naš odabir najbolji frizura za mušku dugu kosu.

Duga kosa za muškarce: što čini pravu razliku?

Muškarci s dugom kosom ističu se u gomili. Oni se ne prilagođavaju normi kratkih frizura. Zato ih se i zapazi. No ne želite da vas primijete zbog pogrešnog razloga! Važno je da ste čvrsto na zemlji i upamtite što je važno: nezaglađen izgled.

Odabir elegantne frizure za modernog gospodina mora biti polupodignuta kosa, začešljana gelom. To je istaknuta frizura i lako se oblikuje. Kombinirajte uz odijelo za moderniji izgled. Štoviše, ova je frizura savršena za poslovnog čovjeka i ured. Savjet za oblikovanje: među prstima protrljajte malu količinu gela i prođite rukama kroz ručnikom prosušenu kosu. Upamtite: nanesite gel od korijena do vrhova. Za zaglađen i šik izgled koji traje, počešljajte kosu.

Galerija: najbolje frizure za dugu mušku kosu