angelina-jolie-hair
Styling kose | Duga kosa

Frizure Angeline Jolie

Sretan rođendan, Angelina Jolie! Dana 4. lipnja 2015., Angelina Jolie proslavila je svoj 40. rođendan. Naš je red da pregledamo njezine frizure koje je prikazuju kao fatalnu ženu, ambasadoricu i suprugu Brada Pitta. U životu, kao i u umjetnosti i poslu, Angelina pokazuje svu svoju snagu i stil

Glumica Angelina Jolie izrasla je iz ekscentrične holivudske zvijezde u svoju trenutačnu ulogu majke šestero djece, prvoklasnu humanitarku, suprugu Brada Pitta i majku velike obitelji. Brad i Angelina žive život iz snova sa svojom multikulturalnom obitelji. Troje od njezino šestero djece je posvojeno. Njezin aktivan život i obveze mogu biti tajna njezine ljepote, iako joj u tome pomažu senzualne usne i velike oči. Njezin izgled i stil privlači poglede čak i u Hollywoodu. Njezina karizma i elegancija čine je prirodnom trendsetericom stilova i mode. To uključuje i njezine frizure. U našoj galeriji pokazujemo lijepu Angelinu Jolie s njezinim prekrasnim frizurama iz prethodnih godina.

Galerija: Frizure Angeline Jolie

Brangelina stil

Brad Pitt i Angelina Jolie sjajno izgledaju zajedno. Za mnoge su oni utjelovljenje savršenoga braka. Čak i ljudi koji bi htjeli vidjeti Jennifer Aniston (bivšu suprugu glumca Brada Pitta) i dalje u braku s njim, priznaju uspjeh braka Brada i Angeline. U šarmantnom Brangelina stilu par pokazuje stabilan obiteljski život. Pljesak za njih!

Brangelina stil
© Getty Images

Životni partneri Brad Pitt i Angelina Jolie nose rep

Brad i Angelina došli su na premijeru filma „Svjetski rat Z“ sa skupljenom kosom u rep. Njegov plavi rep skupljen je tankom gumicom i oblikovan nezaglađeno, dok je njezin duži smeđi rep zaglađen s pramenom kose omotanim oko gumice (pogledajte fotografiju u galeriji).

Preporučeni proizvodi