Skip to Content

Trendovi brada 2019.: Sve o stilovima

Bilo da su to hipsterski brkovi, seksi dizajnerska bradica ili impresivna puna brada: u 2019., momci će ponosno pokazivati svoje dlake na licu. Otkrijte trenutačne trendove, kako ispravno njegovati bradu i koji stil brade vama pristaje.

Uz kosu, momci dobivaju cijeli dodatni set trendova koji mogu isprobavati uz trendove frizura: trendove za bradu! A dlake na licu skoro nikad nisu bile tako popularne i tražene kao 2019. Doznajte koje su brade u modi: otkrivamo četiri najprivlačnije.

Trend brade 2019.: brkovi

Za mlade i stare, klasični brkovi ponovno su u modi. Ove su godine oni megatrend. A taj trend predvodi Johnny Depp, koji voli taj izgled u svim varijantama: katkad duge, katkad kratke, katkad lude, katkad klasične brkove. Kod njih je najbitnija preciznost šišanja i dobra pokrivenost bez rupica. Jasno definirani rubovi i gusti rast dlaka obavezni su.

Oblikujte svoje brkove uz malo pomade za privlačan, njegovan izgled.

Trend brade 2019.: dizajnerska bradica

Raste brzo, izgleda seksi i stvara snažan dojam. Nijedna druga brada nije tako moderna i ležerna kao dizajnerska bradica – to jest, trodnevna brada.

Iako ova brada djeluje nonšalantno, ona ne izgleda tako bez truda. Čak i trodnevnu bradu treba njegovati i paziti. Ako vaša brada nema oblika i dlake strše na sve strane, izgledat će zapušteno. Ključno je: redovito šišanje!

Pustili ste bradu da raste već treći dan, no još nije postigla željeni izgled dizajnerske bradice? Ne brinite se: većini muškaraca treba oko šest dana da brada izgleda lijepo kao „trodnevna brada“!

Trend brade 2019.: petodnevna brada

Postigli ste trodnevnu bradu i spremni ste za idući izazov? Daljnji korak je novi trend: petodnevna brada. Ovaj stil je poseban i vrlo seksi. Petodnevna brada ne smije izgledati razuzdano i zapušteno, nego namjerno održavano. Plan djelovanja: pustite da raste dva dana, zatim je pošišajte. Ne rastu sve dlake istom brzinom, tako da je važno ujednačavati dužinu brade sve do najkraćih dlaka. Napomena: vama će za petodnevnu bradu možda trebati deset dana – dajte joj dovoljno vremena da se popuni do savršenstva.

Trend brade 2019.: puna brada ili ZZ brada

Ona je muževna, ona je kruna među bradama: puna brada – također poznata kao ZZ brada. Nažalost, ne može je imati svaki muškarac jer je za nju potrebna gusta i snažna brada. Imate takvu? Onda vjerojatno možete nositi punu bradu kao i oni tipovi iz ZZ Topa – rokeri iz 70-ih i 80-ih prema kojima je ova brada i nazvana. Muškarci kojima brada nije tako gusta, bolje da se ne upuštaju u puštanje pune brade.

Kako biste sve imali pod kontrolom, vaša puna brada mora se redovito šišati na jednaku dužinu. No samo kad je suha! Ako šišate bradu dok je mokra, može doći do neujednačenog izgleda brade. Njegujte svoju bradu tako da je tu i tamo operete blagim šamponom za bradu koji će je učiniti glatkom. Želite još njege? Isprobajte njegujuće ulje za bradu. Ono će vam pomoći u borbi protiv svrbeža dok brada izrasta.

Odgovarajuća njega brade

Gotovo svaki muškarac može pustiti bradu. No samo nekolicina može postići zaista dobar izgled brade. Puno toga ovisi o odgovarajućoj njezi. Neki su proizvodi jednostavno obavezni: pogotovo proizvodi za njegu kože! Održavajte svoje lice hidratiziranim kako biste izbjegli suhu i ljuskavu kožu – nitko ne želi perut u bradi! Ako niste navikli da imate bradu, u početku vas koža može svrbjeti. Isprobajte blagi piling za kožu i nakon njega nahranite kožu njegujućom kremom.

Svježi rast brade treba nježnu njegu. Održavajte bradu čistom uporabom blagog šampona za kosu. Ili možete prati bradu svaka dva do tri dana posebnim šamponom za bradu. Ulja za bradu, posebni češljevi i pomade pomoći će vam da je oblikujete. Zatim možete izaći s visoko podignutom glavom: vaša besprijekorno njegovana brada savršeno će upotpunjavati vašu frizuru!

Povezani članci
  • Što ste oduvijek htjeli znati o minivalu

    Trajne kovrče

    Što ste oduvijek htjeli znati o minivalu
    ...

    U redovitim intervalima, najmodernije frizure iz 80-ih danas uživaju svoj povratak.

    ...
  • Frizure za zaliske: Najbolji savjeti i trikovi

    Muškarci

    Frizure za zaliske: Najbolji savjeti i trikovi
    ...

    Želite prikriti svoje zaliske? Postoje savršene frizure za odvlačenje pozornosti od tih ćelavih područja na glavi.

    ...
  • Moderne frizure za dugokose muškarce

    Duga kosa

    Moderne frizure za dugokose muškarce
    ...

    Ovih dana, momci s dugom kosom imaju gomilu mogućnosti oblikovanja. Od razbarušene punđe do polupodignute frizure – izboru nema kraja. Koja frizura pristaje vama?

    ...
  • Gel frizure za muškarce

    Gel za kosu

    Gel frizure za muškarce
    ...

    Muška punđa je prošlost! Gel-frizure sad su hit. Bilo da više volite moderne, zaglađene ili ležerne – sa svakom od tih frizura bit ćete u trendu. Evo kako možete oblikovati kosu gelom.

    ...
  • Dugi bob: super raznolika frizura

    Bob frizure

    Dugi bob: super raznolika frizura
    ...

    Ako se odlučite za dugi bob, imat ćete na izbor mnoštvo frizura: hoćete li oblikovati kosu u ležerne morske kovrče, elegantnu i zaglađenu ili postepenu i kovrčavu frizuru sa šiškama?

    ...
  • Sprej za sjaj: Blistavost i glamur za vašu kosu u tren oka

    Savjeti i trikovi

    Sprej za sjaj: Blistavost i glamur za vašu kosu u tren oka
    ...

    Poprskajte kosu i imajte blistavu frizuru koja zrači glamurom i privlači zadivljene poglede!

    ...
  • Postepena kosa: kako je oblikovati

    Postepena frizura

    Postepena kosa: kako je oblikovati
    ...

    Odgovarajuće postepeno ošišana kosa izvući će najbolje iz vaše kose. Važno: primjerena tehnika sušenja i ispravna njega. Više doznajte ovdje!

    ...
  • Moderne svadbene frizure: romantična, klasična ili vintage?

    Vjenčanje

    Moderne svadbene frizure: romantična, klasična ili vintage?
    ...

    Današnje mladenke imaju na izbor lepezu frizura. Elegantni šinjoni ili cvjetne krune sjajno pristaju uz vjenčanicu.

    ...
  • Najbolja odjeća i frizure iz 70-ih

    Frizure 70-ih

    Najbolja odjeća i frizure iz 70-ih
    ...

    Sedamdesete se pamte po disko glazbi, hipicima i glam-rocku! Originalno, šareno i uvijek malo pretjerano – to je definiralo stil sedamdesetih.

    ...
  • Frizure iz 80-ih: Fudbalerka, trajna ili cik-cak uzorak?

    Frizure 80-ih

    Frizure iz 80-ih: Fudbalerka, trajna ili cik-cak uzorak?
    ...

    Volite šaren, napadan stil? Tada su frizure iz osamdesetih savršene za vas! Imajte već danas cik-cak kosu, kovrče i baršunaste gumice u kosi!

    ...
  • Volimo kovrčavo: Povratak minivala

    Trajne kovrče

    Volimo kovrčavo: Povratak minivala
    ...

    Minival trenutačno slavi svoj veliki povratak. Ostanite s nama. Želimo vam reći važne i zanimljive činjenice o tim privlačnim trajnim kovrčama.

    ...
  • Volumen je ponovno u modi! Evo kako ga oblikovati

    Savjeti i trikovi

    Volumen je ponovno u modi! Evo kako ga oblikovati
    ...

    Jeste li uvijek htjeli imati raskošnu, voluminoznu frizuru, no sila teža to nije dopuštala? Je li vaša kosa iscrpljena od tapiranja? Srećom, postoje načini da se volumen unese u kosu i da ondje ostane.

    ...