Styling kose | Bob frizure

Lijepe frizure Victorije Beckham od pixieja do boba

Victoria Beckham slavi 40. rođendan 17. travnja 2014. To nas je nadahnulo da potražimo njezine najzanimljivije frizure tijekom godina. Izbor je bio velik jer ova ikona stila voli eksperimentirati s dužinom, bojom i stilom frizure. Pogledajte s nama njezine fotografije s odvažnom pixie-frizurom, plavim bobom i dugom valovitom kosom

Kao model, dizajnerica i poslovna žena, Victoria Beckham može uživati u razigranoj i praktičnoj strani mode. Ona je uvijek besprijekorno odjevena i dotjerana. Rijetko je vidimo bez cipela na visoku potpeticu. Lažiranje osmjeha tijekom fotografiranja nije njezin stil. Ne čudi što svojim frizurama nadahnjuje mnoge žene. Frizure Victorije Beckham nikad nisu dosadne. Ona voli nositi frizuru koja pokazuje njezin stav, stoga možete očekivati česte drastične promjene u boji kose, dužini i stilu frizure. Čini se da je rečenica Williama Cowpera: „Raznolikost je začin života!“ životni moto Victorije Beckham.

Victoria Beckham s bob-frizurom

Frizure Victorije Beckham

Bob je jedna od omiljenih frizura Victorije Beckham. Pristaje joj u smeđoj i plavoj nijansi (2007.)

Nakon završetka životnog poglavlja kao Spice Girl, Victoria Beckham stalno mijenja svoj izgled. Njezin bob do brade nadahnuo je mnoge žene da isprobaju tu privlačnu frizuru. Mnoge mlade žene doslovno su kopirale tu frizuru. Victoria Beckham nosila je tu frizuru u nekoliko nijansi, od smeđe do platinasto-plave.

U svojim videouputama Schwarzkopfov stručnjak pokazuje kako nakon pranja kose možete lako oblikovati bob.

Video: Oblikovanje tri varijante boba

Victoria Beckham i njezina pixie-frizura

Victoria Beckham i njezina pixie-frizura

Victoria Beckham zna kako i najkraću pixie-frizuru (2008.) učiniti posebnom

Ova je pixie-frizura postala svjetski trend. Potaknula je žene da ponovno zavole kratke frizure. Victoriji Beckham također se svidjela ta frizura. Nekoliko je godina šišala kosu na kratko i bila je zadovoljna eksperimentiranjem s razdjeljkom ili ne razdjeljivanjem svoje kratke kose, tapiranjem na odvažan način ili jednostavnom elegancijom. Kako bi dizajnerica poput Victorije Beckham prestala nanovo oblikovati i najkraću kosu?

Victoria Beckham s dugom kosom

Victoria Beckham s dugom kosom

Raznolikost je glavna značajka Victorije Beckham. Ovdje je vidimo s repom kod zatiljka, u svečanoj punđi i s pletenicom na stranu (sve su fotografije iz 2012.)

Naravno, duga kosa pruža gotovo neograničene mogućnosti za razigrane dizajnerice poput Victorije Beckham. Čini se da svaka frizura izražava njezin stav i šalje neku poruku. Rep kod zatiljka s nekoliko pramenova kose koji uokviruju njezino lice kao da govori: „Ja sam žena koju vrijedi gledati“. Njezina je punđa elegantna, no oblikovana nježno da naglasi njezinu razigranost. Pletenica na stranu posebno naglašava njezinu razigranu osobnost. Kakva frizura slijedi, Victoria Beckham?