Styling kose | Bob frizure

Poslovna klasa: poslovne frizure

Bob, šinjon i konjski rep klasične su frizure. Pristaju profesionalnom okruženju i izražavaju vaš poslovni stil. Iako nisu naglašene, ove su frizure veoma ženstvene i elegantne te ih se može oblikovati na mnogo kreativnih načina. Tim ćete frizurama izgledati samopouzdano, ozbiljno i stručno. Doznajte koja bi frizura mogla pomoći ili nauditi vašoj karijeri. Također vas želimo spriječiti da učinite pogreške koje mogu unazaditi vašu karijeru prije nego što je uopće uzletjela.

Već dugo se bob-frizura ili kosa do ramena smatra optimalnom za poslovnu ženu. Te frizure mogu biti postepene, imati duge ili kratke šiške. Bez obzira na pojedinosti, taj bezvremeni stil dovoljno je elegantan za današnje poslovno okružje. Kratke frizure moraju se održavati, inače će izgledati neuredno i pokvariti imidž. Neuredan izgled mnogi poistovjećuju s nemarnim radnim navikama.

Kosu dulju do ramena najbolje je skupiti u konjski rep ili punđu. Zbog kose koja pada na lice i ometa kontakt očima djelovat ćete neusredotočeno i nezainteresirano.

Šinjoni i konjski repovi omiljene su poslovne frizure. Postojanost frizure omogućava lak za kosu i zbog toga su te frizure savršene za poslovna okružja, bilo da imate ravnu ili kovrčavu kosu, razdvojenu na razdjeljak ili ne. Što je najbolje, te se frizure mogu lako preoblikovati. Često čak i najmanja promjena ima privlačan učinak.

Poslovne frizure – manje je više

Poslovne žene trebale bi izbjegavati pogreške u oblikovanju frizure poput divlje kovrčavog vrha glave ili pretjerano natapirane kose. Prenaglašeno dotjerivanje znakovi su manjka profesionalnosti i nikako ne pristaje u poslovnom okružju. Frizure s mnogo gela, sjaja za kosu ili voska izgledaju veoma uštogljenima. To vrlo lako može ostaviti dojam jednako nefleksibilnog karaktera.

Vrlo moderne frizure također nisu prikladne za radno mjesto. Ipak želite da vas poštuju kao ozbiljnu poslovnu ženu. Nenaglašene frizure naglašavaju stručnost. Raskošne ili glamurozne frizure stoga su neprikladne za poslovne žene. Dobro promislite prije nego što se odlučite za neprirodnu boju kose ili raskošan nakit u kosi. Cvjetne kopče i mašne nemaju što raditi u poslovnom okružju ako niste voditeljica neke ekstremne emisije o modi.

Frizure sa stilom za poslovne žene

Na Internetu

Gđica Pristojna na poslu >> money.cnn.com

Ispravno poslovno ponašanje >> sideroad.com