Žena s dugim bobom – Razbarušeni bob
Styling kose | Bob frizure

Novi dugi bob: Razbarušeni lob

Moderni dugi bob dobiva trendi varijantu! Oblikovan nezaglađeno s više razina: ovo je razbarušeni lob. Želite znati kako se taj novi bob oblikuje? Otkrivamo sve

Frizurama je suđeno da postanu hitovi kad, povrh svega, izgledaju sjajno i lako se oblikuju. Frizura koja udovoljava tim kriterijima od korijena do vrhova: bob i njegovih bezbroj varijanti. Osobito omiljene varijante su: valoviti bob, dugi bob (lob) i neravni bob. A sad se pojavio posve novi bob koji se ističe svojim modernim faktorom i toplo ga preporučujemo: razbarušeni lob – nezaglađeni dugi bob. Ova frizura ne može biti opuštenija i predvodi u osvajanju nagrade za najmoderniju ležernu frizuru za jesen 2017.

Kako se oblikuje razbarušeni lob

Rachel McAdams s razbarušenim bobom i balayage pramenovima

Balayage pramenovi oživljavaju razbarušen lob – kao što vidimo na glumici Rachel McAdams.

Dužina razbarušenog loba identična je onoj dugog boba: kosa uokviruje lice i pada do razine ramena. Za razbarušen izgled, kosa treba biti postepeno ošišana i vrhovi malo stanjeni. Savjet: ta opuštena frizura pristaje uz jednako ležernu boju kose. Za veću živahnost u kosi, nanesite pramenove tehnikom balayage u plavim tonovima.

Razbarušeni lob, jednostavno oblikovanje

Oblikovanje frizure ne može biti lakše. Razbarušeni lob savršen je za svakoga tko ne voli provoditi puno vremena oblikujući ujutro kosu. Nakon pranja, nanesite na kosu proizvod za zaštitu od topline i posušite kosu. Za još više teksture, nanesite slani sprej i uvijte pojedine pramenove na uređaj za kovrčanje. Odaberite nasumce pramenove za najprirodniji rezultat. Važno: za nezaglađen izgled, razlabavite kovrčave pramenove prstima. Spustite glavu da kosa visi i poprskajte je lakom za kosu. Zatim dignite glavu, „prognječite“ kosu i opet je poprskajte lakom za kosu. Ženama s kovrčama ili valovitom kosom puno je lakše: nakon pranja samo nanesite balzam za kovrče i posušite kosu sušilom s difuzorom.

Pronađite Schwarzkopf profesionalnog frizera koji će vam oblikovati razbarušeni lob.