Styling kose | Bob frizure

Frizura zvijezde: Lažan bob Nikki Reed

Na prvi vam se pogled može činiti da je glumica Nikki Reed ošišala svoju dugu kosu. No drugi pogled otkriva istinu o njezinu lažnom bobu. Ona i dalje ima dugu kosu, a ova bob-frizura do brade veoma je privlačna varka. To je zgodan način da isprobate kraću frizuru bez šišanja kose i na neko vrijeme promijenite svoj izgled. Ovu lažnu bob-frizuru možete oblikovati u samo nekoliko koraka. Pokazat ćemo vam kako.

Mnogi su uživali gledati Nikki Reed u ulozi Rosalie Hale u filmskoj adaptaciji romana „Sumrak“ spisateljice Stephenie Meyer. Glumica je također poznata po svojim prekrasnim frizurama. Na crvenom se tepihu ova američka glumica, pjevačica i autorica pojavila s lažnom bob-frizurom. Ova frizura odiše ekstravagancijom. Ako želite unijeti glamur u jednostavnu odjeću ili zračiti posebnom čari na nekom svečanom događaju, ovo je prava frizura za to.

Lažan bob koji ovdje nosi Nikki Reed jednostavan je i efektan odabir bilo da se poigravate s mišlju da se ošišate na bob, bilo da želite isprobati bob kao svoju novu frizuru bez šišanja ili samo želite izgledati drukčije i svečano za neku posebnu prigodu.

Pribor za oblikovanje lažnog boba Nikki Reed

Kovrče i mnogo volumena daju lažnom bobu Nikki Reed posebnu nježnu draž i razigranost. Uvijanje kose na uvijače ili uređajem za kovrčanje kose najbolji je način za oblikovanje neusklađenih kovrči.

Za oblikovanje ove frizure trebate ukosnice, puder za volumen i lak za kosu.

Upute za styling lažnog boba Nikki Reed

Lažni bob

Oblikovanje lažnog boba Nikki Reed nije tako teško kako izgleda

S oblikovanjem frizure možete početi nakon što oblikujete kovrče. Bit će vam lakše ako na kovrče nanesete malo laka za kosu.

1. Napravite razdjeljak nisko s jedne strane.

2. Nanesite veću količinu pudera za volumen na kosu kako biste dobili bolju strukturu kose i podatniju kosu

3. S lijeve strane odvojite pramen kose do razine uha i ostavite ga. Kad završite oblikovanje frizure, taj ćete pramen pustiti da ležerno pada na rame.

4. S druge strane (desne), odvojite pramen jednake veličine i povucite ga preko ramena prema natrag vrteći ga blizu glave kako biste oblikovali djelomičnu banana-punđu.

5. Ukosnicama pričvrstite djelomičnu banana-punđu.

6. Zatim labavo skupite ostalu kosu i kraj djelomične banana-punđe kod vrata u rep.

7. Uvijte rep prema unutra i gore, pričvrstite krajeve ukosnicama.

8. Neki pramenovi kose mogu pobjeći iz repa i stršati. Uvijte ih u male spirale i pričvrstite ukosnicama.

9. Sad se vratite na onaj pramen s lijeve strane koji ste odvojili, uvijte ga prema unutra i pričvrstite kraj ukosnicama.

10. Na kraju nanesite lak za kosu za iznimno držanje kako bi frizura bila postojana.