chin-length-hair-bob-wins
Styling kose | Bob frizure

Kosa do brade: Bob pobjeđuje

Kratka kosa pruža više prostora za kreativnost nego što mislite – primjerice, naša trendi frizura Pretty Jaws dokazuje kako frizura do brade može biti raznolika. Jennifer Lawrence i Lea Sedoux među onima su koji su se usudili ošišati svoju kosu do brade.

Želite bob? Ošišajte se – kratka je kosa trenutačno iznimno popularna. Postoji dobar razlog zašto blogerice, korisnice Instagrama, utjecajne osobe i zvijezde ovoga svijeta postavljaju popularan hashtag #ShortHairDontCare. Budući da se te ključne riječi pojavljuju uz gotovo 1,4 milijuna fotografija samo na Instagramu, trend je neosporan. To također dokazuje naša frizura Pretty Jaws – kosa do brade, elegantna, hit među našim trendi frizurama za 2016. Tako da ste s kratkom kosom doista u najboljem društvu. Pogotovo s bobom. Što ga čini tako popularnim? Kosa je kratka i stoga praktična, ali dovoljno duga i stoga ženstvena. Najbolje kod boba: tu srednje dugu frizuru lako je oblikovati na razne načine. Bob omogućava modne i styling mogućnosti kao nijedna druga frizura – kovrčav, zaglađen, valovit, skupljen u punđu, podignut u rep, pričvršćen kopčama… Uz mnoge varijante, volimo bob i zbog njegove raznolikosti: može biti elegantan, sportski, seksi...

Hollywood je to također shvatio. Najljepše glumice oprostile su se od svoje duge kose zbog boba. Zvijezde se pokazuju s frizurama do brade, od super glamuroznih do ležernih, jasno nam govoreći zašto tako vole tu višestruko talentiranu frizuru.

Kosa do brade
© Getty Images

Izravnajte: Jennifer Lawrence sa zaglađenim bobom i laganom asimetrijom

Bob je posebno ekstravagantan s ravnom kosom. Ravno ošišana kosa čini ga profinjenim. Temeljna dužina je do brade (prednji pramenovi i pozadina glave), strane asimetrično padaju sprijeda do ramena. Bob i kosa do ramena povezani su u ovoj frizuri kao apsolutni trendi dvojac! Obavezno oblikujete ovu frizuru s razdjeljkom po sredini glave za savršen izgled.


Kako se oblikuje: Napravite razdjeljak po sredini glave i nanesite zaštitu od topline na kosu. Zatim pramen po pramen izravnajte uređajem za ravnanje kose. Sasvim malo uvijte vrhove. Na kraju poprskajte sprejem za sjaj za ultra zaglađen izgled.

Kristen Steward i ostale dame također nam pokazuju kako bob može biti raznolik – uvjerite se:

Galerija: Kosa do brade

Preporučeni proizvodi