Styling kose | Bob frizure

Trendi frizura 2014.: Bob šišan britvom

Na glavi ove blogerice sve je meko, od boje kose do frizure. Otkrivamo bob šišan britvom – osobito razigranu varijantu klasične postepeno ošišane frizure u prirodnim nijansama.

Ovaj trendi stil 2014. bio je popularan na svim modnim revijama te na zvijezdama i našim blogericama. Naša omiljena frizura: frizura blogerice Elin Kling (slika gore), koja nosi svoju nijansu plave boje srednje dužine. Tu je frizuru vrlo lako održavati i vrlo je fleksibilna. Ovisno o dužini kose, ovaj se bob može nositi i kraći.

Kakva je to frizura?

S britvicom ili škarama, pramenovi kose šišaju se u bob-frizuru koja uokviruje lice i naglašava njegove crte. Šiša se 3-5 centimetara. Postupak je vrlo nalik konvencionalnom šišanju, kosa djeluje lagano i perjasto. Ovdje je rez ravan, no kosa izgleda razigrano zbog različitih dužina pramenova.

Bob šišan britvom sjajno pristaje srednje gustoj kosi i kosi svake teksture, bilo ravnoj ili kovrčavoj. Usto, ova trendi frizura pristaje svim oblicima lica jer ga frizeri mogu prilagoditi svakom licu.

Ukratko, ovaj bob unosi energičnost u kosu. Ta je frizura moderna te nježna i ženstvena. Nova bob varijanta dolazi u mnogim dužinama i djeluje mekše nego prethodne varijante s podjednakom pošišanim pramenovima. I ova može imati podjednako pošišane pramenove, no vrhovi su ošišani tako da izgledaju perjasto. Taj efekt uokviruje lice i vrhovi gube na težini.

Boja za bob šišan britvom u 2014.

Prirodne nijanse, od pješčano-plave do med-smeđe idealne su za naglašavanje lakoće ove trendi frizure. Svijetlo smeđa naglašava strukturu ove varijante boba.

Kako oblikovati ovaj bob

Jedno šišanje – mnogo frizura: ovaj se bob lako se održava i može se oblikovati na razne načine. Za prirodan izgled kao da upravo dolazite s plaže, pustite da se kosa osuši na zraku nakon pranja kako bi dobila prirodnu kuštravost. Želite li više volumena? Posušite kosu na vrhu glave ili je izvucite na okruglu četku. Vosak za kosu može se nanijeti na pojedine pramenove da ih se naglasi. Morske kovrče također pristaju uz lice s ovom varijantom boba. Za elegantan večernji izgled, gelom za kosu zagladite kosu na vrhu glave, a ostalu kosu izravnajte uređajem za ravnanje kose.

Savjet: Oblikujte volumen u kosi iznad čela, primjerice puderom za volumen ili suhim šamponom. Šampon za volumen daje gušći izgled kose.

Weblinks:

Blog Elin Kling >> Elin Kling The Wall

Preporučeni proizvodi