Styling kose | Bob frizure

Trendi frizure: Stepenasta bob-frizura dolazi u spas!

 

Bob-frizura pravi je klasik. Žene vole nositi bob-frizuru najvjerojatnije jer je jednostavna ali ne i konzervativna, kratka ali ne i kruta. Danas bob-frizuri mora imati posve stepenastu kosu sa strane. Ovdje ćemo pokazati kome pristaje bob-frizura i kako je njegovati. Bob-frizura nije prikladna za svaku strukturu kose. I na to ćemo se osvrnuti.

 

Kod originalne bob-frizure kosa je duga do brade s jasno izraženim konturama. Bob je jedna od najpopularnijih frizura na svijetu jer ju je tako lako oblikovati i održavati. Tijekom godina dužina kose varira i danas se nosi na kosi dugoj od uha do ramena. To znači da možete prilagoditi stil proporcijama svog lica. To se osobito odnosi na najnovije bob-frizure sa stepenastom kosom sa strane.
 
Ako je vaše lice izduženije, pokušajte sa što kraćom bob-frizurom. Time će vaše lice dobiti četvrtast oblik. Stepenasto čini frizuru laganom i živahnom, ništa beživotno ne visi. Bob s mekim linijama najbolje odgovara pravilnim crtama lica. Okruglom licu najviše pristaje duža bob-frizura s malo volumena sa strane lica.

Bob-frizura i zvijezde: i zvijezde vole tu frizuru

Bob-frizura idealna je za (gotovo) sve

Bob-frizura ne traži mnogo od strukture kose. Čak se i od najtanje kose može napraviti zapanjujuća frizura. Valovitost i umjerene kovrče također su prikladne za nove razigrane bob-frizure. Čuperci i sitne kovrče često se ne daju ukrotiti i stoga nisu idealni za bob-frizuru, osobito za onu sa šiškama. Zapravo, to dvoje jedini su razlog zašto se ne biste trebali odlučiti za bob-frizuru. Žene s jakim minivalom teško da će uživati u bob-frizuri (izgled piramide!).

Najbolje od svih svjetova – Bob-frizura

Bob-frizuru najlakše je održavati. Pravilno ošišana, bob-frizura treba tek malo pomoći oko održavanja. Što je kraća, to je bob-frizura preciznija i češće je treba šišati (kraću bob-frizuru svaka četiri tjedna, a dužu svakih šest do osam tjedana).