Njega kose | Šampon za kosu

Kofein u proizvodima za kosu jača korijen vlasi

Kofein potiče tijelo, um pa čak i korijen kose. Psihotropni sastojak kofeina također jača kosu. Šamponi koji sadrže kofein potiču rast kose i jačaju korijen vlasi. Doznajte kako koristiti proizvode za kosu koji sadrže kofein kako biste potaknuli rast kose i imali snažniju strukturu kose

Kofein u kavi iskušan je i provjeren sastojak koji nas razbuđuje. Kofein u kavi drži nas budnima i aktivnima kad god nam je potrebno više energije. On također potiče rast kose svojim djelovanjem na korijen vlasi. Proizvodi za kosu s kofeinom također jačaju kosu i čine je podatnijom.

Proizvodi za kosu s kofeinom aktiviraju korijen vlasi

Mnogi muškarci rano počnu gubiti kosu zbog muškog hormona dihidrotestoteron (DHT) koji djeluje na osjetljive folikule kose. Stoga ti folikuli postaju sve manji i na kraju nestanu (ćelavljenje). Taj se postupak naziva „smanjivanje folikula vlasi“ što također utječe na rast kose. Kofein prodire u korijen vlasi i potiče ga. Također potiče korijen u vlasištu kod žena za snažniji rast kose.

Kako koristiti proizvode za kosu s kofeinom

Ostavite šampon koji sadrži kofein barem dvije minute na kosi. Potrebno je vremena da kofein prodre u korijen vlasi i djeluje.

Preporučujemo redovito korištenje proizvoda za kosu s kofeinom jer se kofein razgradi u vlasištu unutar 24 sata.

Otkrijte: Šampon za kosu