Njega kose | Šampon za kosu

Koji je vaš stil njege kose?

Tijekom godina većina ljudi razvije svoju rutinu njege kose, ovisno o njihovim željama i potrebama. Neki više vole učinkovite rutine njege koje im ne oduzimaju previše vremena, dok drugi više uživaju u kreativnijoj njezi kose, zabavljajući se i eksperimentirajući. Kako vi njegujete svoju kosu?

Odgovarajuća njega kose počinje sa stvaranjem stava koji je prilagođen potrebama svakodnevnog života i načinu na koji gledate na male, ali važne trenutke u svom životu. Primjerice, imati veliku kolekciju proizvoda nije vam važno kao to hoće li proizvod ispuniti vaša očekivanja i potrebe vaše kose. U redu je imati svoju rutinu ili se odlučiti za fleksibilnost i eksperimentiranje. Bez obzira na vaš stil, uvijek postoje načini na koje možete optimizirati način na koji njegujete svoju kosu. Predlažemo neke od tih strategija.

Minimalistica

null

Minimalistice koriste nekoliko proizvoda za njegu kose i potroše minimalno vremena na njegu. „Manje je više!“, krilatica je minimalistica koje računaju koliko su uštedjele. Zašto bi se brinule oko kupnje proizvoda kad će dobar šampon održati njihovu kosu i tjeme zdravima i lijepima?

Je li to doista istina? Vanjski utjecaji, poput UV-zraka, zagrijanog zraka u prostorima ili hladnoća mogu izmučiti kosu. Njihovi se učinci mogu spriječiti ili umanjiti povremenom dodatnom njegom.

Preporuka za njegu kose: Minimalistica bi trebala razmisliti o uporabi regeneratora i povremeno nanositi masku na kosu. Sastojci tih proizvoda pružaju kosi potrebnu njegu i štite je od vanjskih utjecaja. Moderni „instant“ proizvodi učinkoviti su i ne oduzimaju mnogo vremena. Minimalistice će cijeniti te karakteristike proizvoda.

Pragmatičarka

null

Pragmatičarka je svjesna postojećih problema kose, ali rijetko ih rješava. Fokusira se na praktična rješenja i ima zdrav stav prema njezi kose. Privlačna boja kose i volumen veoma su joj važni. Pragmatičarke su okrenute rješavanju problema i rijetko razmišljaju o dugoročnim učincima svog odabira njege kose. Hoće li usredotočenost na brze rezultate doista poboljšati stanje kose? Iako kosa može na neko vrijeme izgledati privlačno i zdravo, problemi poput popucalih vrhova i suhe kose i dalje su prisutni jer kosi nedostaje odgovarajuća njega.

Preporuka za njegu kose: Ako ste pragmatičarka u njezi kose, trebali biste se usredotočiti na uporabu proizvoda koji rješavaju određene probleme kose nastale s vremenom i stresom. Pragmatičarke smatraju da će se tek uporabom proizvoda vidjeti njihovo djelovanje na djelu. Stoga isprobavanje novih proizvoda da optimiziraju svoje navike njege kose trebaju odgovarati njihovu stavu. I najbolji proizvodi za njegu kose moraju se koristiti redovito kako bi davali optimalne rezultate.

Stručnjakinja za njegu kose

null


Stručnjakinje za njegu kose brižno brinu o svojoj kosi svakakvim posebnim ili egzotičnim regeneratorima i drugim proizvodima. Uvijek ih zanimaju sastojci proizvoda za njegu kose. Lov na nove i bolje inovacije proizvoda uzbudljiv je za stručnjakinju. Revna, uporna i uvijek spremna za novi eksperiment, stručnjakinja traži obećavajuća rješenja za optimalnu njegu kose.

Biste li trebali isprobati svaki proizvod na tržištu? Možda je važnije da pronađete proizvode s potrebnim sastojcima i usredotočite se na odgovarajuću uporabu iskušanih i dokazanih proizvoda. Bez obzira na to koliko je dragocjen sastojak u novom proizvodu za njegu kose, odgovarajuća primjena ključ je uspješne uporabe da biste imali lijepu kosu.

Preporuka za njegu kose: Potrebno je mnogo vremena i truda da bi vas netko prozvao „stručnjakinjom za njegu kose“. Proizvodi s brzim djelovanjem i „instant“ učincima dobri su, kako za početnice tako i za iskusne stručnjakinje za njegu kose.