Njega kose | Šampon za kosu

Mirisna njega kose – vaša aromaterapija kod kuće

Stvorite svoj program njege i opuštanja kod kuće! Proizvodi za njegu kose s voćnim, osvježavajućim, poticajnim ili egzotičnim mirisima poput vanilije, kokosa, ličija i makadamije otpuštaju stres i u trenu vas mogu opustiti

Šamponi i regeneratori obnavljaju oštećene vrhove kose, ojačavaju strukturu kose i pojačavaju sjaj boje kose. No to nisu sva čuda koja proizvodi za njegu kose mogu izvesti. Umirujući ili poticajni mirisi u mnogima od njih također vam omogućavaju luksuzan osjećaj opuštanja kod kuće. Zaklopite oči i uživajte!

Mirisna njega kose: Ulje Marakeš i kokos

Ulje ima dugu tradiciju umirujućeg proizvoda za njegu kose i kože. S malo ulja kosa izgleda podatno i prirodno miriše. Dragocjeno ulje Marakeš i kokosovo ulje preplavljuju vas pustolovnim snovima o tropskim obalama.

Mirisna njega kose: Voćne bobice

Hranjivi sastojci, vitamini i antioksidanti igraju glavnu ulogu u hranjenju kao i u njezi kose. Proizvodi za njegu kose s ekstraktima brusnica, acai bobica i ličija ojačavaju kosu i pojačavaju njezin sjaj. Voćne bobice očaravaju vas svojim egzotičnim mirisom.

Mirisna njega kose: Arganovo ulje i vanilija

Dragocjeno arganovo ulje jedno je od najmoćnijih sastojaka u proizvodima za njegu kose. Ono pomaže u borbi protiv popucalih vrhova i lomljenja vlasi. Spoj arganova ulja i mirisa cvijeta vanilije umirujuće djeluje na kosu i na vaša osjetila.

Mirisna njega kose: Shea maslac i kokos

Kokos i shea maslac bogati su masnim kiselinama. Oni obnavljaju oštećenu kosu i pružaju potrebnu vlažnost suhim vrhovima. Također unose zamamne mirise raja u naše domove.

Mirisna njega kose: Ulje makadamije

Ulje makadamije poznato je po svojim svojstvima hidratacije i obnavljanja zdravlja kose. Ulje makadamije jača kosu i time sprječava lomljenje kose i pucanje vrhova. Njegov umirujući miris opušta naša osjetila.